Shassha Danial

13 November 2011

2 Bulan Menghilang, Hello I'm Back! :)

Assalamualaikum. Hai semua. Maaf lama menghilang. Ramai yang tanya kemana Sha menghilang. Sha bukan menghilang. Sha bekerja hari itu and at the same time study. So memang sangat tak ada masa. Balik kerja penat terus tidur. Nak berpoya poya dengan kawan kawan pun tak sempat. -_- Kalau ada pun, setakat keluar lepak minum and bebual bebual saja. NO MOVIE, NO SHOPPING, NO DATING. NO AT ALL!! Y_Y 

Sudah 2 bulan Sha tak menulis. Mungkin sudah ada yang lupa. MUNGKIN. Ouh gosh! I miss meroyan here! :( And now I can meroyan meroyan again. HAHA. Banyak nak cerita tapi tak tahu nak bermula dekat mana. Okay, Sha mula dengan pengalaman bekerja yang tak seberapa itu okay? ;) 

Sebenarnya Sha bukanlah nak kerja sangat. Just try try interview itu and tak sangka dapat. Kelakar pun ada. Kerja situ fun. Orang dekat situ semua baik. Alhamdulillah. Tapi nak buat macam mana. Study Sha lagi penting. Lagi menjamin masa depan. Kerja bila bila pun boleh. KAN? Kerja part time macam itu pun, study boleh terabai. Teruk betul. So Sha salute sesiapa yang boleh belajar sambil bekerja. Guys, you have my respect. ;) 

Okay done kerja. Raya haji! Yeahhh! Beraya lagi. Tapi tak meriah mana pun. Maklumlah orang tak ada kampung. So raya dekat kampung yang terletak di tengah bandar. SERONOK bukan? -_- Plus, Along dengan Angah balik beraya dekat rumah Mertua masing masing. So tinggallah Abah, Ma, Achik dengan Sha dekat rumah. Sumpah bosan. -.- Tapi seriously raya hari itu rasanya dekat 10 kali makan kot dalam sehari. HAHAHA. Memang heaven! You all ada? :p 

Done raya. FINAL pula. Final apa? Final destination lettew~ LOL! Final Exam kot. Kurang dari a week Sha akan having my final exam untuk semester 4. Sumpah kelam kabut sangat. Sha nak cover balik benda benda yang tak faham, nak buat revision lagi. Rasa macam nak meletup pun ada. Tapi nak buat macam mana. Sendiri yang cari penyakit. Gatal nak kerja kenapa? KAN? ;D Nak gadget idaman kenalah dapatkan 3.5 pointer. OMG! Boleh ke? Doakan saya please kawan kawan. Thanks love! <3 

Okaylah. Rasanya sampai sini dulu okay? Ada masa, panjang umur kita jumpa lagi. Take care semua orang! Have fun. Assalamualaikum. :) 

p/s; Seorang demi seorang pergi dari hidup saya. Terima kasih Ya Tuhan atas dugaanMu ini. Aku bersyukur. Mungkin ini memang sudah tertulis untukku. Alhamdulillah. :') 


No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)