Shassha Danial

10 August 2011

Ramadhan : Hari Kesembilan

Assalamualaikum semua. Boleh tak nak cakap benda ini saja sebagai pembuka bicara setiap kali taip entry baru? HIHI. :D

Okaylah. Shassha punya hari macam biasa. Pergi class sampai petang. Bila jammed baru balik rumah. Nasib baik merempit naik motor dengan Abah. Kalau tak, mesti berbuka atas jalanraya. :) Today banyak sangat lecture bagi coding suruh Shassha taip. 9 program. Me, ALONE. THANKS CIK LIN BAGI CODING PANJANG PANJANG MACAM INI. -___- Tapi tak apalah. Nak masuk dean list kan? So kena berkorban sikit. Okay boleh anda semua menyampah sekarang. HAHAHAHA. ;D 

Okay back to the entry. Today Ma masakkan Sha nasi goreng. Bila puasa lately, Ma selalu masak nasi goreng. Malas nak masak benda lain lettew. :p HEHE~ Tapi anakmu ini tetap nak makan juga. Ada lauk sup kentang juga. My favorite all the time. Kaklong masak asam pedas. Complete. Jangan bermegah sangat makan apa. Kat luar sana, ada orang yang lansung tak makan. Pernah ambil tahu? Tak pernah kan? TAHU DAH~ hahaha. :p

Sha keluar dengan Along and Kaklong semalam. Mula mula pergi beli ubat Kaklong dulu. Lepas dah beli ubat semua, kami pergi Pasar BORING pula. HIHI. Siapa follow blog Sha mesti tahu kenapa pasar Boring. :)  Okay guess what? Sha jumpa kakak sepupu Sha after 1year++ dia lari dari rumah. OMG! Rindu yang amat sangat. Rasa macam nak menangis tadi bila jumpa dia. Dia makin chubby. Comel sangat. Erk~ Kenapa dia lari rumah? Entahlah. Masalah family dia. Sha tak nak mengepoh sangatlah. Walaupun hati melonjak lonjak nak tahu kenapa. Dia cakap raya nanti dia balik. And baru ahad lepas dia balik rumah ajak Mak dia berbuka sama. Alhamdulillah. Semoga di bulan baik hari yang baik ini, dia terbuka hati nak balik rumah Mak dia. InsyaAllah. Ameen. :') Okay that all for today story. Happy fasting people! Have a wonderful day. :) 

Inilah beliau. I called her , UYA
Sha korek korek folder gambar family nasib jumpa. 
Tahun 2009 punya gambar. 
Dimana time mereka keluar, Sha tengah kerja. 
AWESOME kena tinggal! -_- 

p/s; Sha minta maaf dekat siapa siapa yang terasa dengan Sha. Tak ada niat lansung nak abaikan or what. Sha busy. Harap memahami. Thanks sangat fo kindness and understanding. <3 

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)