Shassha Danial

14 August 2011

Ramadhan : Hari Kesebelas (London Riot)


Assalamualaikum. Hai semua. Macam mana puasa? Semua okay? Bagus. Alhamdulillah. Apa tak okay? Mengada lettew kalau puasa tak okay. Bahahaha. ;) 

Sha nak tanya sikit. You all kenal tak Ashraf Haziq? Tak kenal? Kesiannya kat you all. Okay mula mula Sha pun tak kenal juga. HIHI. Lepas tanya dekat Pakcik Google and tengok video dekat Uncle Youtube, barulah tahu apa sebenarnya yang terjadi. Seriously kesian and sedih. Rasa sedih macam nak menangis pun ada. Sumpah tak tipu and tak propa okay. =_= Macam tak sangka benda macam itu boleh berlaku. Bayangkan. Orang tengah sakit sebab baru lepas kena serang tiba tiba kena samun. Oh my GOD! Tuhan saja yang dapat balas perbuatan khianat manusia itu. Like serious! 

To Ashraf Haziq : Be strong dude. We all Malaysian always be with you. No matter what happen. I believe people who did this to you will be punished wisely. Take care! :) 

Inilah beliau~ 
To be honest, beliau agak kacak. 
HAHAHA. ;D

Okay. This is so sweet of you Britain people! :)
Thanks a lot! 

Okay that all. Maaflah saya nak speaking London juga walaupun saya tahu grammar saya macam haram. Sekian. Eh eh, kita speaking New York lah. Tak nak London lagi. :D

p/s; Almost two years I miss you old friend. Hope you will be fine. Always pray for you. :') And maaflah publish entry lambat lagi. And Sha tak tahu macam mana nak upload video dari youtube ke blog. Sorry. So terima seadanya link berkenaan okay. :D 

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)