Shassha Danial

07 August 2011

Ramadhan : Hari Kelima

Assalamualaikum. Hai semua. Maaf sangat this entry lambat sangat publish. Dah masuk today baru nak keluarkan entry semalam. Okay lemau. -,- So whats up guys? HIHI. Okay ke tak okay? Puasa lagi tak today? Tak tak maksud saya sudah ada yang buang puasa ke belum? Kalau perempuan boleh la excuse. Kalau lelaki nak no comment boleh takkk? =_= 

Okay. Semalam Sha pergi kolej. Totally penat. HAHA. Almaklumlah. Kan tak pergi kolej sebab demam kan that day, so bila pergi rasa gedik pula penat penat. Heee~ Tapi Sha kuat okay. Walau demam saya tetap dengan muka ceria dan semangat wajanya. Bahahaha. Okay sila muntah laju laju sekarang! :p 

Sha berbuka dengan menu = nasi lemak ayam. Mak masakkan kami dengan hati yang sangat ikhlas. HIHI. Memang favorite kami satu family nasi lemak mak. So semua makan dengan penuh selera dan jayanya. ;p Then masa Sha tengah kat dapur, Achik cakap nak keluar. Weeee~ Nak ikut!!  

So keluar lah malam tadi. Dengan Achik and Adik sepupu Sha, Ety. Ouh lupa. Ety dengan kawan poli dia, Fify. Kami pergi pasar borong. Tujuan utama kat sini ialah cari cd. Ahaha. Pirate betul kan. =,= By the way, Sha beli cerita Glee. Ingatkan season 1 yang sha beli hari tu dah habis rupanya ada season 1 volume 2 pula. Sumpah tak tahu. Then belilah season 1 volume 2 dengan season 2 volume 1. Abang kedai cd tanya, 'yang volume tu tanak ke?' Sha geleng je. Then cakap, 'next time lah bang. Nie pun tak tahu bila habis tengok.' *gelak* 

TADAAAAAA~
THIS GLEE OKAY! :)

Nak bagitahu, seriously jalan jammed okay. Sepanjang panjang jalan Tebrau kereta bagaikan siput piggy. Tak tipu lah! Ingat Sha main main ke? Kalau siapa siapa ada motor baik pergi naik motor saja kalau taknak sangkut dekat jammed 1 jam. Seronok kan? Lepas balik dari pasar, kami pergi makan. Berbual lama gila. Jarang jumpa kan. Masing masing semua busy so bila jumpa macam 18 tahun tak jumpa. Haha. Then balik dari makan, singgah lepak tepi laut pulak. Tak lama pun sebab member Achik minta tolong dia something urgent. So kami rush juga balik rumah. 

Then balik rumah dah penat gila. Tengok Glee kejap before sahur. Sahur, perut pun dah kenyang. Tiba tiba mata jadi seriously mengantuk. Selalunya boleh lagi tahan tahan sikit. Tapi that time memang ngantuk yang amat sangat. Then terus tertidur. Berbual on phone pun mamai mamai. Bahahaha. :p Okay lah. That all rasanya. :) Sorry for the late again guys! Have fun! Thanks. 

p/s; Awak, kinda miss kamu lah. Haip! Mana hilang? Ke memang sengaja? Saya sedih. ;( Take care okay. Bye bye. T_T

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)