Shassha Danial

09 August 2011

Ramadhan : Hari Kelapan

Hai semua. Assalamualaikum. Diam tak diam sekejap saja sudah masuk minggu kedua ramadhan kan? Macam tak percaya. Ouh tak lama lagi nak raya. Yeah! Yeah! Raya! Okay over sudah. Baru hari PERTAMA minggu KEDUA okay. Jangan nak beria sangatlah Shassha oii. -,- Hahaha. Chill lah semua. Baru nak excited sikit. Tak boleh ke? :p 

Okay. Lepas sahur semalam Sha tidur lambat. 7.50am baru nak terlelap dan bangun 9.15am. Cool bukan? Memang pening macam orang gila kepala. Padan muka. Siapa suruh tidur lambat lagi. kan? Kelas pula lama. 5pm baru Sha balik. Memang terbaik. -_- So masa rest noon, Sha ambil kesempatan pergi tidur dekat lab. Sangat kesian saya. Orang mesti ingat penat sebab study. Sangat HAMPEH. =_= 

Malam Sha keluar dengan Along. Nak pergi cari baju budak katanya. So ikutlah. Kami pergi UO. WAHHH~ Tempat kerja lama. Serious rindu dekat kakak kakak yang ada dekat situ. Jumpalah balik 4 orang yang Sha kenal masa kerja dulu. Lama gila diorang kerja kat situ. Sha kerja dekat situ 2009 kot tapi diorang dah lagi senior. Sampai sekarang diorang ada lagi. You do the math. -_- Then Along belikan Ma baju satu. Dia cakap baju Sha 18hb baru shopping. Okay orang tunggu 18hb abang tuuu. :p HIHI. 

Inilah tempat kerja Sha dulu. 
Biasa saja. 
Tak gempak mana pun. :)

Balik rumah macam biasa layan movie. Tengok bola sikit last cartoon. Sediakan makan sahur. Okay that all untuk today. Have beautiful day people! Selamat berpuasa dari Shassha. :)

p/s; Tadi masa keluar Sha jumpa stupid KL people. Seriously stupid. Orang tadi saja okay yang stupid. Not ALL KL people. Nanti keluar pula statement yang cakap Shassha ini racism -____- So please don't be MISUNDERSTANDING! Eh, i do miss you okay. Tak percaya tak apa. Okaybye~ 

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)