Shassha Danial

17 August 2011

Ramadhan : Hari Keenambelas (Maaf, Saya Tak Mampu)


Hai semua. Assalamualaikum. 
Kita berjumpa lagi. 
Maaf, mood saya tak berapa nak betul. 
Mungkin entry kali ini akan ada sedikit meroyan. 
MUNGKIN. 
Saya pun tidak pasti. 
Kalau berminat, boleh terus setia di sini. 
Andai rasa tak nak baca, silalah tekan pangkah kat kanan atas. 
Tiada paksaan. 
-___-

Kadang kadang Sha rasa macam useless. 
Yelah. 
Macam semua orang harapkan dari kita, 
tapi kita tak mampu nak bagi. 
Maaf, mungkin Sha benar tak mampu. 
Jangan mengharap sesuatu diluar jangkaan. 
Eh, bukan marah. 
Tak, cuma berpesan. 

Awak, maaf. 
Sha bukan tak nak. 
Tapi saya tak mampu. 
Sha tak boleh nak puaskan hati semua orang. 
Kalau awak terasa Sha mengabaikan, 
maaf. 
Sha banyak sangat kerja nak siapkan. 
Sha manusia biasa yang tak lari dari masalah. 
Sha ada banyak rutin. 

Mungkin awak tengok Sha online sempat, 
tapi nak buat benda lain tak sempat. 
Awak. 
Kerja Sha semua mengadap lappy. 
So Sha sambil sambil saja. 
Hari hari Sha ada kerja coding. 
Rasa macam nak bunuh orang yang cipta coding. 
Tapi apakan daya? 
Sha tak mampu juga. 
HIHIHIHI~ 
=___= 

Sha sedih kadang kadang. 
Tengok orang semua nak cari punca dengan Sha. 
Weyy, tak nak gaduh lah! 
Banyak lagi kerja lain nak buat selain gaduh. 
So, Sha minta jasa baik awak. 
Please faham Sha. 
Awak awak semua yang Sha kenal. 
Yes! 
Semua orang! 

I am sorry. 
I am not perfect. 
-_-

Sha minta maaf kalau ada mengguris hati sesiapa. 
Seriously tak ada niat. 
Tak sengaja pun nak buat. 
Kan dah cakap. 
Sha tak mampu nak puaskan hati semua. 
Sorry banyak banyak. 
Okaybye~ 

p/s; Meroyan kan? Tahu. Sha bukanlah sempurna. Sha tak mampu nak bagi yang TERbaik. But at least, Sha dah bagi yang baik. Syukurlah semua orang. Okay? Tak ada niat nak cakap tentang sesiapa pun dalam entry ini. Hanya nak bagi tahu yang saya insan yang lemah lagi kerdil yang tak mampu nak nak buat semua benda dan jangan harapkan yang saya sendiri tak pasti. Thanks! :) Sha, please be strong girl! <3 

4 comments:

Run Away said...

walaikumsalam...salam kenal..datang tgk2 sini...;d...

shasshaDanial said...

Run Away: Hai. Salam kenal. Thanks sudi lawat sini. :)

Mizz ErMa said...

biasa la tu..xsume orang perfect..=)

shasshaDanial said...

Mizz Erma; Betul. Semua orang tak perfect. Thanks dear. :)

Anda baik kalau click. Thanks! :)