Shassha Danial

05 August 2011

Ramadhan : Hari Keempat

Assalamualaikum. Sihat tak semua? Eh, you all bosan tak bila Sha keep cerita tentang plot yang sama? BOSAN kan? Yaa. Me too. -_- So entry this one nak update simple saja. Sha keep doing the same routine like yesterday. But today Ma masak something western for us. So kami berbuka western. Still ramai ramai. Cuma Angah saja yang tak ada. Dia kerja shif malam. Pelik kan kerja government pun ada yang malam. -_- Ouh Angah kerja kat Klinik 1 Malaysia. So ada 2 shif. Kalau tak tahu silalah google. Terima kasih. ;) 

Logo Klinik. 

Even Angah tak ada, rumah tetap meriah dek anak saudara yang memang suka bising sejak azali lagi. HIHI. Sha pula tak keluar rumah satu hari  ini. Duduk rumah tengok tv, online, berbual dengan Kakngah. Tapi part yang paling best ialah DENGAR LAGU RAYA. Ye saya tahu saya semangat. Sila jangan jealous. :D And my favorite lagu ialah Sepasang Kurung Biru by Khairil Johari Johar. Sumpah minat gila. Tak tahu kenapa. Mungki sebab melody dia kot. Sebab lirik dia biasa saja. Hehe. 

So itu sajalah. Selamat berpuasa untuk hari kelima. Sekejap sangat sudah masuk hari yang kelima bukan. InsyaAllah dipermudahkan Tuhan untuk hari ini. Ameen. Ouh lupa lupa. Oleh sebab Sha dah semakin pulih dari demam tapi semakin teruk kepada selsema, SELERA MAKAN SAYA MENJADI JADI. Today makan banyak. -_- Itu saja nak cakap. HAHAHA. Okay! Jumpa nanti lagi. ;) 

p/s; Pertama; entry today agak rojak sikit. HAHAHA. Kedua; lecture cakap kalau tak sihat tak payah pergi class. Miss, kenapa baik sangat? HEHE. Eh, awak tanya pasal blog? RINDU LETTEW~ :p Okay saya perasan. HAHAHA. And biarlah saya nak tahu banyak benda. Nak masuk kat diary. BOLEH? ;) 

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)