Shassha Danial

28 August 2011

Ramadhan : Hari Keduapuluhenam (Alhamdulillah, Angah Selamat)


Hai semua. Assalamualaikum. First Sha nak tanya. You all ada perasan apa apa yang lain tak? Perasan tak? Siapa perasan okay cool. Siapa tak perasan memang tak cool. :p Gurau saja. Nak cakap yang mr.Blog sudah berwajah baru. Suka tak suka tak? Sha rasa wajah baru ini nampak comel. So Sha gunalah. Later boleh tukar lagi. HEEE~ 

Okay second. Sesiapa yang follow baca blog Sha mesti tahu yang Angah Sha hari itu accident kan hari itu? So Sha nak bagitahu yang Angah sudah okay. Operation pun berjalan dengan lancar. Alhamdulillah. :) And doctor pun dah bagi Angah keluar hospital. So tak adalah beraya dekat hospital. Boleh beraya dekat rumah Ma. YEAHH! 

Now Angah berjalan guna rongkat. Kesian sangat tengok dia. Macam payah sangat tapi apakan daya. Sha sekadar mampu membantu apa yang patut saja. Kalau dia minta tolong sikit sikit itu buatlah. Dia pun bosan tak boleh nak buat apa. Duduk, baring, duduk saja life dia sekarang. Nak keluar memang taklah. Sha just harap Angah tak patah semangat and tak ingat yang dia tak berguna sudah. Sebab takut sangat kalau kalau dia putus harapan. :'( 

Angah, Angah pulih nanti. Cuma lambat sikit. Sabar okay. Orang tahu Angah boleh jalan nanti. Kami sekeluarga doakan Angah semoga cepat sembuh dan boleh berjalan macam biasa tanpa tongkat. InsyaAllah. :) Sama sama kita doa okay? I love you big brother so much! <3 

Ini hasil dari operation itu. 
Still teruk tapi better dari before. 
 Doctor tak adalah biar macam ini saja. 
Berbungkuslah kaki abang. 
Kalau biar macam ini, 
sanggup ke orang nak tengok? 
-_-

p/s; Sha hope sangat in future kaki Angah tak ada apa apa side effect. Sebab Kakngah keep talking about it. And benda itu buat Sha risau. Like serious. Takut sangat bad effect will happen. -_- Please jangan and tak minta pun. And, Kakngah tanya, perlu ke kita buat police report? Sha cakap buat saja sebab in case anything happen so kita ada benda nak refer tapi entah. You all rasa? 

2 comments:

Arul said...

huhuhu harap2 cepat sembuh.. dapat jalan2 umah sedara mara...

shasshaDanial said...

Arul; Harap2 macam itulah. InsyaAllah. Doakan jugak! :)

Anda baik kalau click. Thanks! :)