Shassha Danial

25 August 2011

Ramadhan : Hari Keduapuluhempat (Kawan Sampai Mati!!)


Hai semua. Assalamualaikum. Entry kali ini mungkin ada berbaur luahan perasaan sedikit. Ouh sekejap. Berbaur itu apa? Pakai saja perkataan itu sebab nampak macam gempak sedikit. LOL. Bukanlah luahan perasaan apa sangat. Bukan cinta cinta pun. Semua orang tahu kan hati Sha sudah dimiliki? Sha memang sudah ada orang reserved. HAHA. Nak tahu siapa? Eh rahsia sudah semestinya. Nak tahu juga? Okay tengok sini. ;) LALALALLAA~ 

Nampak tak bila Sha terpesong jauh daripada tajuk dan entry? Nampak bukan? Sha memang senang nak hilang tumpuan. Ada satu word english ini tapi lupa pula. Almaklumlah sudah tua. -_- Okay terpesong lagi. SEE? Apa nak jadi pun tak tahulah. Tuhan, please tetapkan iman saya. HIHI~ Sha nak cakap yang Sha rindu dekat kawan kawan baik Sha. Seriously rindu gila macam nak mati. T_T Bulan puasa selalunya mesti ada sehari kami akan berbuka sama sama. Tapi this year tak ada pun. :(

Cerita dia macam ini. Sepatutnya weekend hari itu pergi. Sebab dah plan 2 minggu awal okay. Then last minute cancel. Perghh! Tuhan saja yang tahu macam mana sedih rasanya. Yelah. Dah janji nak keluar sama, dah plan nak berbuka kat mana semua then tak jadi. Ada saja yang tarik diri saat saat akhir. Bila seorang tak nak pergi, yang lain pun menggedik juga tak nak pergi. Awak awak kawan baik saya memang AWESOME! =.= Plan bagai nak rak tapi at last tak jadi. Sha memang SUKA bila hal macam itu jadi. KAN? =___= 

Tapi walau macamana sekali pun, buruk baik perangai kawan kawan Sha, Sha memang sayang dia orang lebih dari semua. Kawan sentiasa ada walau disaat senang susah Sha. Dia orang yang paling faham diri Sha. Everything. Sha memang bertuah ada kawan macam dia orang. Even Sha terpaksa pilih antara #futurehubby dengan dia orang pun, Sha akan pilih kawan kawan Sha. Maaflah #futurehubby. Mereka memang kawan Sha dunia akhirat. Mungkin Sha boleh dapat #futurehubby lain tapi kawan Sha memang tak ada gantinya. Wuuuuu. Like serious nak menangis sekarang. Y_Y 

DEAR FRIENDS, 
LOVE, SHARIMA SHARIAH.

Jinak, Ari, Ana, Pejal, Waney, korang memang bestie terbaik aku pernah ada. Thanks for everything guys! Really love you all! Wada, Khloe, izni, korang mungkin baru dalam hidup Sha tapi korang memang kawan dunia akhirat Sha. Thanks babes for everything too. Really appreciate our friendship! Hope it will last forever and ever. :') 

p/s; You all mesti ada bestie juga kan? Jagalah hati dan perasaan bestie you all itu dengan sebaik baiknya. Unless kalau you all rasa you all okay hidup sendiri. -_- Okay ini sahaja. :) 

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)