Shassha Danial

10 July 2011

Cerita Terbaik Zaman Muda Mudi. :)

Sha nak cari satu cerita ini dah lama sangat. Bila pergi kedai CD tak pernah ada. Yang original pun tak ada apatah lagi yang pirate. Memang pasti tak ada juga. Hari itu Sha cuba cari dekat YOUTUBE. Then ada yang full version punya. Suka gila~ Kebetulan orang yang upload that video bagi tahu cara cara nak download cerita daripada YOUTUBE. So Sha pun cuba. Tak sangka boleh. *tak pernah download movie dari youtube, so memang noob habis* Sha pun tengok balik cerita tu. Damn rindu gila. Nak tahu cerita apa? Jeng jeng jeng. . . . . . . ~ 

GEMERLAPAN 1997. <3

p/s; Lan A to Z pernah jadi lelaki yang Sha adored dulu okay! :) Cerita ini kinda memberi inspirasi juga untuk Shassha. Kawan kawan cuba la survey okay nanti? ;) Cheers~

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)