Shassha Danial

08 February 2011

Jatuh Cinta Lagi. :)

Kalau awak semua tengok tajuk mesti awak terkejut kan? sha asyik nak jatuh cinta saja. tak habis habis. ingat dia seorang saja agaknya yang nak bercinta. haha. bukan jatuh cinta dari mata ke hati. jatuh cinta dari mata ke mata saja. :p okay, malas nak taip entry panjang panjang. biar gambar saja yang ceritakan kisah disebaliknya. :D 

Inilah beliau yang sha maksudkan itu. okay sangat kacak! <3
alahai comel sungguh beliau ini. <3

Tak tahu siapa gambar kat baju dia pakai tu. -_-



Awak semua kenal tak siapa lelaki ini? sha sure kalau awak kaki bola, mesti kenal. Awak akan jumpa beliau dalam team Arsenal. mesti kenalkan? nampak tak si dia memakai jersey Arsenal itu? 


Tapi kenapa? kenapa? kenapa mesti semua player yang sha suka sudah berumahtangga? kenapa? siapa nak jawab soalan itu? sedih rasa hati ini. kecewa bila si dia sudah berpunya. tapi tak apa. asalkan sha boleh puja si dia dari jauh. itu sudah memadai. LOL~ okay ini wife dia okay. bukan scandal. :P

Nama dia kalau tak salah sha, ROBIN VAN PERSIE. <3 damn dia sangat kacak! haha. baru tengok sekali boleh jatuh cinta. kalau sha tahu ada player kacak macam itu, sha dari dulu sokong ARSENAL. sokong team sebab player bukan sebab team. boleh? :D tapi hakikatnya sha tak sokong siapa siapa pun. sebab tak pernah follow bola selain dari World Cup. :) tragis bukan? tak apalah. shassha redha. :')

Baiklah. ini merupakan kali kedua shassha jatuh cinta terhadap player bola selepas dengan beliau ini. kenapa agaknya perkara macam ini tak dapat dibendung agaknya ye? entahlah. sama samalah kita doakan yang terbaik untuk siGadisComelClumsy seorang ini supaya hatinya tetap sedikit. boleh? :p

p/s; lepas ini sha nak sokong Real Madrid ye awak semua~ kenapa? okay bukan sebab CR. sumpah bukan sebab dia. shassha tak ada hati lansung dengan CR. jangan salah faham. so, marilah juga sama sama kita sokong Real Madrid. :D lagi satu, sha PUAS HATI, GEMBIRA, HATI JUGA BERBUNGA BUNGA sebab MANCHESTER UNITED KALAH lawan dengan WOLVERHAMPTON on 06/02/11. glory glory konon. haha. sekian. :D

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)