Shassha Danial

08 February 2011

Harapan Lagi Impian. :')

Assalamualaikum semua. harap semua sihat dan baik selalu hendaknya. shassha memang suka mula entry dengan ayat cliche kan? so what? ini blog saya kan? suka hati saya lah. LoL~ lagi satu nak bagi tahu. yang ini sticky entry okay. sila scroll sampai latest update. :) 

Kadang kadang bila sha bosan, sha pun buatlah sesuatu kerja yang bosan. contohnya main game. memang dah bosanlah asyik mengadap game saja. macam tak ada life. *sigh* adakala kalau internet baik hati dan laju, sha kan ber-blog walking. and kalau tak pun, sha akan Google. tak kisahlah cerita apa pun. semua layan saja. so semalam nak jadikan cerita, sha bosan. yang amat sangat. haha. sha pun Google and then sha pun taiplah huruf satu satu dari A sampailah Z. (taip ikut keyboard bukan ikut susunan abjad.) salah satu sebabnya nak tengok keyword apa yang paling atas sekali. gilakan? okay sha tahu sangat membosankan. hihi. :D 

Alkisahnya sampailah dekat huruf Z, sha tengok yang paling atas sekali Zac Efron. okay dia memang kacak. sangat! haha. siapalah agaknya yang tak kenal dengan mamat ini kan? sha bet semua kenal dia. hopefully lah. hehe. sha pun Google lah dia. lama juga. :) lepas itu terus teringat dekat kekasih hati dia. siapa lagi kalau bukan Vanessa Hudgens kan? sha pun Google lah pasangan romantis ini. sumpah dua dua sweet sangat. nampak loving lagi gorgeous lah. kenapa? awak tak percaya sha cakap? okay tengok semua photo ini. :)

Nak keluar pakai ikut theme. (ini memang selalu orang buatkan?)

Alahai~ photo shoot pun sweet saja. *jealous*

Okay yang ini paling romantik sha rasa. damn! :)

Minum pun nak share. comel sangat!

Yang ini paling cool~ 
tak tahulah mereka ada baju yang sama atau pun mereka kongsi pakai baju. LOL~

Sekarang awak semua nak percaya tak dengan sha? sha tak tipu kan? hehe. sha bukan apa tau. bila sha tengok Zanessa ini kan, tiba tiba rasa cemburu. bukan cemburu apa. yelah. bestnya bila dekat dengan orang yang tersayang kan? boleh ambil ambil gambar, boleh buat itu buat ini, semua buat sama sama. ouhh~ romantiknya. tapi apakan daya. jodoh tiada. :p eh bukan. si dia yang sha nak jauh dimata tapi dekat dihati sha walaupun sha tahu yang dekat dengan hati sha hanyalah usus. :D eh sayang, bila nak ambil gambar sama sama? :)

p/s; and tiba tiba sha teringat dekat budak comel. okay sumpah rindu dia. harap dia sihat. :( and tadi sha baru Google lagi. tiba tiba nampak pula news yang pasangan bercinta ini dah break. eh~ pening kepala saya. suka hatilah nak break ke nak kahwin ke nak apa. yang penting you all sangat comel bila berganding berdua. :) dengar cerita si lelaki ada teman hidup lain. entahlah. tak pasti akan kebenarannya. biarlah mereka yang tentukan. sekian. :) 

1 comment:

akmar dean said...

thoooo thweeeet lah zac ngn vanessa. jealous skang! haha

Anda baik kalau click. Thanks! :)