Shassha Danial

25 January 2011

Si Comel. :)

Num 1 : 
Cartoon Mario. 
Nak selamatkan puteri raja kononnya. :D
Damn rindu sangat nak main game ini lagi. :)
.
.
.
.
.

Num 2 : 

Game PacMan.
Makan duit sebanyak mana yang boleh. 
Nak dapat bonus, cuba cari buah. 
Elakkan dari monster2 yang suka makan balik. 
=____=
Tak rindu sangat sebab game ini still ada dalam lappy. :)
.
.
.
.
.

Num 3 : 
Okay.
Yang ini memang comel. 
Sumpah tak tipu! :) 
Bermacam jenis warna. 
Ceria sungguh, macam Astro Ceria. :))
.
.
.
.
.
.

Yang ini paling cool pernah tengok! :)

Num 4 : 
Paling rare kan? 
Boleh tak kalau kahwin dengan budak comel, benda ini nak buat jadi hantaran? 
Tak payah nak keluar modal banyak banyak. 
Kannn? xD

p/s; itu antara cupcakes yang sha rasa comel sangat. kalau dapat benda itu ada depan mata, tak pasti lagi nak buat apa. sama ada nak makan atau lihat atau simpan balik benda tu. comel sangat. tak sampai hati rasanya nak makan. LOL! kalau kawan kawan, ada nafsu tak nak makan? :)

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)