Shassha Danial

27 January 2011

The Prince and The Princess! ;)

Okay~ tajuk mungkin terpesong sedikit dengan entry. sebab tak tahu nak letak tajuk apa untuk entry kali ini. xD  isi kandungan itu yang penting sebenarnya kan? :) 

Adalah segelintir orang yang sha rasa kacak sangat, comel sangat, cantik sangat, ayu sangat dan elegant sangat dimata sha. pada sha mereka memang cukup perfect. pada mata sha. mata orang lain, sha manalah tahu. mungkin you all rasa mereka biasa saja. tak adalah perfect mana pun. kan? kita bukan ada hati dan pemikiran yang sama. ye dakk? :D tapi sha just nak tunjuk dua orang saja yang sha memang adore sangat. kalau boleh nak peluk cium. KALAU BOLEH LAH! haha. nak tahu ke siapa gerangan insan berdua itu? jom kita terjah! xD

Dia hebat. 
Perempuan sentiasa mahu mendampingi dia. 
Lelaki kebanyakkan cemburu dengan dia. 
Mereka mahu jadi seperti dia. 
Parents mahukan menantu seperti dia. 
Dia kacak. :)
Dia bergaya. 
Dia ramah. 
Dia kelakar. 
Dia juga yang pertama di hati saya. <3 

Siapakah agaknya gerangan dia ini? jeng jeng jeng. . . . . . 























FUHH!! 
JUSTIN BIEBER RUPANYA!!!!! 
OUH SAYANGKU~ :D

Okay berbalik kepada si jelitawan pula. :D

Dia cantik. 
Memang boleh menawan hati sekalian jejaka. 
Dia ada suara yang hebat. 
Semua lagu dia memang terbaik!
Dia memang boleh dijadikan icon sekalian orang. :D
Dia berpenampilan menarik. 
Sungguh bertuah si jejaka andai dapat memiliki dia. 
Dia berani. 
Dia tak hipokrit. 
Dia ada class la. :)
Dia juga merupakan idol saya buat masa sekarang ini. <3

Siapalah juga gerangan si gadis ini? cuba la teka. :) cepat!























OMAIGOD~ 
HAYLEY WILLIAMS RUPA-RUPANYA! 
CANTIKKAN BELIAU? 
SILA CAKAP YA!!! 
xD

p/s; artis tanah air pun sha minat juga. cuma tak TERLAMPAU LAMPAU obses macam dekat dua orang ini. sekian. baby baby baby baby ouhhh~~ HAHA. :)) btw, budak comel mcm JB ouh! :D KTHXBYE~

2 comments:

biztoone said...

hayley william yes!

justin bieber no!

kahkahkah

shasshaDanial said...

Alaaa!! dua dua yes please. ;) hehe

Anda baik kalau click. Thanks! :)