Shassha Danial

23 January 2011

Berubah Wajah, Okay Ke? :)

Asslamualaikum semua! harap semua sihat hendaknya. sha pun sihat juga. hari minggu ni tak keluar rumah jadi mr.Blog lah tempat nak curah semua. :) hehe. ehem ehem~ kawan kawan perasan sesuatu tak? perhatikan betul betul. ada nampak sesuatu yang macam berbeza sikit tak?  ;D *cehhh*

Mukadimah macam ada benda gempak nak share. tak tahu sebenarnya nak cakap yang mr.Blog dah berubah wajah. :D comel tak wajah baru mr.Blog sha nie? sebenarnya jauh dari dalam sudut hati sha nak mengaku yang sha sebenarnya tak tahu macam mana nak tukar layout. selalu saja takut kalau  nak tukar layout. sebab apa tau, nanti semua widget hilang. itu la yang sha selalu fikir tiap kali cadangan nak tukar layout menjelma dalam kepala otak nie. :D heeee~ rupanya tak pun. dia ada tanya nak simpan ke nak delete widget tu. alahai~ noob nya sha. =____= tak apa lah. sekurangnya sha tahu lepas nie nak buat macam mana. :) 

Sudahnya, semalam sha buat keputusan nak tukar je. apa jadi, jadi la. dah sedia nak tanggung risiko ni. :)) sha pun cari la bagai layout yang nampak macam comel comel sikit ni. nampak muda sikit. almaklum la~ umur dah meningkat, so kena la maintain muda. hahaha. :)) at last, hati berkenan dengan yang nie. so cuba la pakai. wah~ comel jugak la. hehe. tengok la berapa lama boleh bertahan layout nie. kann? :D kawan kawan rasa, comel ke tak? wootwoot! :D

Selamat tinggal wajah lama. jangan sedih. sha tetap kenang kamu dalam ingatan. wahh~ :)

p/s; walau macam mana bijak sekalipun sha dalam tukar layout baru nie. tetap saja ada yang kurang. baik lah. nuffnang sha dah tak tahu kemana. =____= dah la sha memang tak reti nak godeh pasal nuffnang nie. haih. dulu pun ada abang nie yang tolong buatkan. sekarang nak minta tolong siapa pula ea? anyone, who willingly help me? please. . . . . :( saya masih juga noob tentang nuffnang. sekian. 

2 comments:

Shafiq said...

header lame lagi comel. but background yg baru lg cool

shasshaDanial said...

hehe. tukar angin. :) thanks btw. nanti kalau rajin, tuka lagi yang laen. :)

Anda baik kalau click. Thanks! :)