Shassha Danial

12 December 2010

Surat Cinta Sadis! :(

Surat Cinta Sadis. . . .

Ayang. . . .

Valentine hari tu Ayang tanya tang mane kite sayang kat Ayang. Time tu kite tak dapat nak jawab. Semalam Ayang merajuk ngan kite, kite dah penat nak layan. Ayang call kat kite, kite malas nak jawab. Tang mane ea kite sayang kat Ayang? Semalaman kite duk pikir soalan tu. Pernah ke? Maybe tak sedalam cinta Titanic atau Taj Mahal. Sayang kite kat Ayang sangatla 'kerdil'. Sebab tu la Ayang selalu merajuk kan? Tak tahulah. Tapi setahu kite:

1. Sebelum kite kenal Ayang, setiap semester kite dapat Anugerah Dekan. Bile dah kenal ngan Ayang, setiap sem kite repeat paper. Sebelum kenal ngan Ayang kite belajar pakai duit biasiswa, lepas kenal ngan Ayang, keluar makan lagi nak mintak duit ngan emak kite. 

2. Kalau ade 1 buah epal, kite bagi je kat Ayang. Kalau ade 2 buah epal, kite bagi yang besar kat Ayang. 

3. Kalau kite makan ikan, Ayang makan tang badan ikan tu, kite pula makan tang kepala ikan tu je. Isk isk isk. . . . . .  :'((

4. Ayang ni tak la cun sangat. Tapi kite tak pernah kutuk Ayang tak cun. Tapi kite yang hensem ni Ayang lagi nak kutuk dekat member Ayang depan kite, kate kite tak hensem langsung. Lisa Surihani lalu depan mata, kite diam je. Takut kalau puji kang Ayang marah. Mat Bangla duk depan Sogo relax je Ayang gi ngorat 'time' kite gi tandas. Siap mintak nombor tepon depan kite lagi. Aapakah? 

5. Kalau keluar ngan Ayang, Ayang selambe nak makan kat Starbucks. Kite tipu kate dah kenyang, padahal bile dah sampai kat umah kite makan mee maggi je.

6. Sebelum kenal ngan Ayang, kite tak pernah ada girlfriend. Selepas Ayang kenal ngan kite, genaplah koleksi Ayang ada 20 boyfriend kesemuanya. Kite tak pernah marah Ayang playgirl, dah tu Ayang kata kite cam Tok Imam pulak. =.=

7. Ayang selalu pukul dada kite, tampar muka kite, cubit peha kite. Kite tak pernah tengking sekali pun, apatah lagi nak cubit, nak tampar, nak pukul kat Ayang. . . .

8. Pernah Ayang tanya kalau Ayang jatuh cinta ngan laki lain kite nak buat ape? Kite kate kite nak bunuh laki tu. Tapi bile kite tanya kalau kite jatuh cinta kat pompuan lain, Ayang nak buat ape? Ayang kate nak bunuh kite, emak kite, ayah kite ngan nenek kite sekali. . . .

9. Kite beli mask Clinique untuk Ayang harga RM300, kite kate harga RM30 je. Ayang beli jam tangan kat kite harga RM30, Ayang kate harga RM300. :-\

10. Setiap kali berjumpe, kite bagi hadiah kat Ayang, tapi setiap tahun birthday kite Ayang kate Ayang terlupa. :(

11. Kite rosakkan headphone walkman Ayang, kite ganti satu discman baru. Ayang rosakkan kereta kite, Ayang buat derk je kan. =(

Satu pertanyaan. Tak cukup sayang lagik ke kite kat Ayang? 

Kekasih terluka,
Kite. . . . . 

p/s; sha jumpa note nie kat dalam folder lappy... macam comel so saje la kongsi dengan kawan kawan semua.. enjoy reading! :) thanks guyss!!

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)