Shassha Danial

04 December 2010

November Berlalu Pergi..

November berlalu dengan dramatik.. :) banyak benda yang jadi selama November nie.. sha pergi bercuti dengan famili, kena marah teruk dengan abah, sambut raya aidiladha yang suram, hari Keputeraan Sultan Johor dan macam macam lagi peristiwa yang memang tak ada dalam kalendar kuda rumah masing masing! :D selama 11 bulan nie banyak sangat benda yang sha belajar... baru sekarang sha tahu "masa itu emas".. kalau dulu "ada apa la dengan masa"... baru sekarang sha tahu masa tak akan pernah tunggu kita bahkan kita la yang harus mengejar masa.. :) dulu masa sha sia siakan macam tu je aja.. sekarang baru la tahu betapa pentingnya masa dalam hidup.. :) kesian kan sha?.. tapi sekurang nya sha belajar.. heee.. :D dan sebenarnya banyak entry yang nak update tentang November taw! tetapi oleh kerana mood yang tak menentu dan jarang berada di atas line, telah menghalang segala usaha usaha untuk berblog! =.= hahaha.. tak apa laa.. sekurangnya sha update random juga la tentang November nie kan? :) 

p/s; sha ada kawan baru.. dia baik sangat.. selalu teman sha walaupun sha selalu blur blur.. hahaha.. ;)) yelaa.. Ari kan STPM.. so kesian sha tak ada kawan.. :( and sha nak cakap thanks jugak kat Ayen sebab ada call sha masa birthday dia tu... wahhh.. ingat jugak you kat i kan? terharu kott.. ngeeee~~ :P lagi satu, budak comel ada angkat fon call sha.. and tu benda paling sha tak sangka akan berlaku... thanks awak.. buat sha terkejut dan sha hargai awak angkat fon call sha.. :)

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)