Shassha Danial

14 November 2010

Bersiar Selepas Pulang Bercuti. :)

Sampai je sha kat jB, petang tu macam biasa la.. keluar dengan adik kesayangan.. ouh siapa lagi kalau bukan Ari.. satusatunya adik yang sha ada.. haha.. :)) mulamula dia ajak lepak Istana Garden je.. lepas tu sha cakap macam nak tengok muvie la.. tepu otak duduk rumah maklang lamalama... haha.. kiteorang pun layan la muvie.. 

cerita Estet... 

mulamula nak beli tiket nampak macam pelik je cerita nie sebab ada macam Hindustan pulak.. tapi disebabkan cerita tu yang paling awal and kami tanak balik lambat, so beli jelah... tengok, baru mula sikit cerita tu dah gelakgelak... hahaha... sumpah cerita nie kelakar kott.. Ari yang tak suka tengok cerita melayu tu pun boleh layan cerita nie and cakap cerita nie best.. plus, cerita nie agak lama kott nak dibandingkan dengan cerita melayu yang lain.. dia cakap la... haha... sha tawu tengok je.. :D so pada sha, cerita Estet nie best... memang boleh dapat 5* dari 5*.. ;) good job Farid Kamil and pelakonpelakon yang tak tawu nama tu.. maaf.. :D apaapa pun, anda semua lakukan yang terbaik.. serta tahniah juga untuk pengarah Estet kerana dapat mengarahkan cerita yang cool yang juga sha tak tawu nama.. heee.. :D 

Balik tu, mula la si Ari nie mintak belanja bukanbukan... mulamula nak makan shushi la... lepas tu tak jadi nak makan mcd la... tak jadi jugak... at last kami decide makan chicken chop kat Mama Chop Papa Grill jee... sedap dan sedap la.. *lapar kan.. semua sedap..* hahaha... and sudah semestynya sha jugak yang bayar... dia tawu order dan makan sahaja... haihh... =_= kopak saya kalau harihari macam nie.. hahaha... 

p/s; sha memang tak boleh la duduk jauhjauh dengan adik sha yang sorang tu.. hahaha.. :)) Farid Kamil cakap hindustan ouh dalam cerita nie.. siapasiapa fans dia baik pergi tengok cerita nie.. and and yang tak boleh belah, "lepas raya, saya beli scooter"... hahaha.. siapa dah tengok Estet mesty tawu benda tu... lalalalla~~~

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)