Shassha Danial

04 October 2010

sedey.. .T.T

Assalamualaikum...


Sabtu(02/10/10) hari tu, sha pergi rumah kawan sha.. dia ada buat open house sikit.. then masa dah nak sampai tu, kiteorang dalam kereta tak pasti cerita pasal apa... tiba tiba sha terus teringat budak comel... sha amek fon and try la call dia... pastu sha dengar jela.. then berangkat... sha ingat masuk voice mail tapi rupa rupanya memang budak comel tu yang angkat... sumpah sha terkejut sangat... sha happy sangat sampai air mata mengalir... sha rindu sangat kat dia... kawan2 bayangkan la since raya ke3 and baru malam tu sha dapat contact dia balek... sure la sha happy.. sangat happy... sha terus la post status kat facebook and twitter cakap "budak comel angkat don call"... then adela yang tanye "siapa budak comel tu?".. sha jawab... "someone that i heart but he ignore me.." sound sad kan?.. tapi tu la... :( malam tu lepas balek dari open house, sha try la call dia... dia still angkat then kiteorang bercakap2 la.. macam2 benda kiteorang cerita... sha rindu kott situasi tu.. pastu terubat dah rindu...

tapi its not long lasting... :( now budak comel try tu hilangkan diri balek... sumpah sha sedey... sangat sedey... sha tak kesah if dia tanak angkat fon call sha tapi at least text sha or something... everything i do, i keep thinking of him... kenapa dia tak penah rasa apa yang sha rasa?... kenapa?... sha sedey sangat.. :( salah ke sha kalau sha asyek ingat kat dia? salah kah saye?... :'((

and now sha blank again for the many time i guess... -____-

p/s; sha akan tunggu awak budak comel.. sha janji... :'(

3 comments:

saramysarah said...

sape u??

Anonymous said...

kesian...kesian....

.sDanial. said...

sara; someone la yang~~

anon; kesian why?

Anda baik kalau click. Thanks! :)