Shassha Danial

18 October 2010

in LOVE again!! :)

Assalamualaikum... hey kawan kawan semua... sha harap semua sehat dan bahagia di samping keluarga dan sesiapa sahaja yang tercinta.. :) sha pun tengah bahagia sekarang nie... sumpah sha bahagia sangat.. sha dilamun cinta kembali... indah nye rasa bila diri ini bahagia.. hehe... gedik kan saye?... ada saye kesah?.. yang penting saye bahagia... :) weee~~~

Sha tak tawu la kenapa sha suka, sayang, rindu dan tertarik kat dia nie... sha tengok dia biasa je... maybe sebab dia senyum yang buat sha cair kat dia.. alahai~~~ awak awak.. kenapa buat saye macam nie... :D malu nya bila teringat first time saye tengok awak... mata awak... senyum awak... suara awak... sumpah semuanya buat saye blushing... heee.. i likeee~~~ :D saye memang dah totally into awak dah nie... ;))

Saye harap awak yang terakhir untuk saye suka... saye dah jatuh hati sangat sangat kat awak... kenapa la macam nie saye rase... macam nak gile dah saye nie.. hari hari kena tengok awak... saye jadi macam hilang arah kalau tak tengok awak walau sesaat pun.. ngeee~~~ jiwang tak saye?.. tapi tu la hakikatnye... eh saye memang sayang awak la... 

I AM IN LOVE WITH YOU LA SAYANG!!!
boyfie baru saye... :))
KIM HYUN JOONG!!! <3 <3 <3

P/S; somel tak beliau?.. heeee....sha dah tawu kenapa sha asyek nak tengok Boys Over Flowers tuu.. sebab ade boyfie baru sha nie la... ngeee~~~ tu sebab utama kenapa sha asyek nak tengok cerita tu je... dah tawu now... :) shassha shassha... macam macam la awak nie... :D eh tapi betul la... i love you kim hyun joong.. :) agak agak kan.. dia dengar and tawu tak?.. takpe kalau dia tak tawu.. sha akan simpan benda nie sebagai rahsia.. hahaha.. :)) eh, lagi satu... sha nampak someone bila sha tengok dia nie... ouh... sha nampak budak comel sha... muka lebih kurang... :) so, somel tak budak comel saye?.. nak tawu siapa?.. belum masanya lagi... tungguuu.. :)

2 comments:

Dyba said...

I tot sapela td sis ni,, buat saspens je.. ;)

.sDanial. said...

dyba; hehehe... saje je nak buat saspen.. baru la gempak.. ngee~~~ :P

Anda baik kalau click. Thanks! :)