Shassha Danial

08 October 2010

FAKE!

Assalamualaikum~~  cerita yang sha nak kongsi kali ini bukan la cerita yang menarik atau apa pun.. cerita kali ini buat sha jadi marah, geram, sedey dan macam macam lagi perasaan yang muncul! :(

Kalau tak salah sha, empat ke tiga hari lepas, adek sha ada share satu link kat facebook sha taw... link tu tentang ada la sorang perempuan nie tak malu pakai gambar orang... =.= sumpah macam nak maki je that gurl... seriously... sha tanya adek mana dapat.. then dia cakap dia godey2 facebook tu yang jumpa... sha pun bukak la page that bitchy gurl nie... kawan dia memang ramai.. bukak pulak gambar profile dia semuanya fake.. memang fucker la.. sumpah geram gila... sha ignore jelah dia.. malas nak layan... sebab nie bukan yang pertama... =.=

Lepas tu, dua hari lepas pulak kawan baek sha, sara pulak yang share link tu siap tag name sha lagi... thanks sara sebab caring dan concern tentang apa yang berlaku kat sekeliling you... really appreciate that.. :) and lepas tu sara cakap dia pun penah kena jugak macam tu tapi dekat Myspace bukan Facebook... sha tanya la dia buat apa lepas kena macam tu.. dia cakap dia message perempuan tu tanya kenapa guna pic dia semua.. and dia pun suruh sha buat benda yang same... sha dah pun buat.. sha dah pun message that gurl tanye kenapa buat macam tu... so kita tunggu jelah respon dari dia... 

Kalau nak ikutkan haty, memang nak mesej maki2 je... tapi teringat pulak nasihat seseorang, kalau kite mulakan cara baek, mesty akhirnya pun baek.. dan begitulah sebaleknya... thanks awak.. sha ingat pesan awak tu sampai hari nie.. :) and sha sabarkan haty dan diri mesej dia elok2.. kalau dia balas tak elok, baru la kita pun buat benda yang same.. :) HAHAHA.. 

Sha stalk everything yang ada kat profile dia... based on dia punya information, dia sepatutnya berumur 27 or 28 tahun.. lepas tu ada gambar yang konon konon nya dia dengan kawan2 kat sekolah dia... tapi yang pelik nya, muka dari sekolah sampai muka umur 28 tak berubah2 kan... =.= tak pelik ke?... nak menipu pun biar la berpada2 sikit... lepas tu, dia ada buat bisnes jual tshirt if sha tak salah... maybe nie pun salah satu cara dia nak menipu and dapatkan duet dengan mudah... kalau dah fake tu fake jugak! sha tak rasa dia buat bisnes tu betul.. and apa yang sha fikirkan, senang la dia nak maen2 kan lelaki2 dia luar sane yang mudah terpengaruh dengan cara dia, lepas tu bankin harga tshirt tu mungkin lepas tu lesap... MAYBE la... sudahnya sha dapat malu sebab dia guna pic sha... wtf kaw la! -___- sebab dia dah buat sha macam nie, so takpa kott kalau sha nak fikir buruk tentang dia sekalipun.. :) tu apa yang sha rasa la.. 

maaf la.. sha susah nak benci orang tapi once sha dah benci sampai bila bila pun sha benci... and sha nie pendendam orangnya.. that the fact that you all should know.. :) hahaha... jangan risau... sha tak gila lagi nak dendam dengan orang tiba tiba okay?.. okay tu saje... sha tanak share link tu kat sini sebab tanak aibkan that gurl lagi... biarlah dia dengan dunia menipu dia... sha tanak campur...

p/s; thanks kat semua orang yang caring.. yang share semua benda nie kat sha.. sha hargai sangat sangat... terima kasih... tu baru la makna kawan sejati.. :) thanks... tak tawu macam mana nak balas jasa baek kawan kawan semua... :) erkk.. budak comel... where are you?.. rindu sangat2 kat awak... terima kaseh budak comel sebab hilangkan diri.. :((

2 comments:

Aqeel said...

banyak sangat dah kes orang curi gambar ni . mcm bodoh pun ada jugak. tak bersyukur haha

.sDanial. said...

tawu takpe... geram pulak rasenya... =.=

Anda baik kalau click. Thanks! :)