Shassha Danial

14 October 2010

dating + muvie + enjoy. :)

Assalamualaikum... hai kawan kawan semua... lama kan sha tak meng-update blog nie?... sha agak takda mood la nak menaip... walhal banyak je cerita nak kongsi dengan kawan kawan semua... hehehe.. :)) maaf la... mood tak menentu.. emosi terganggu... saye jadi buntu... ngeee~~ :P biar sha mulakan satu satu yee... okay okay... mula mula tepuk tangan dulu... cepat tepuk tangan... *tepuk tepuk* okayyy.. cerita dah habes.. HAHA.. :)) haaa.. kan dah kata.. emosi terganggu... nampak kan?.. =.=

sekarang kan.. sha jadi kurang bercakap taw... tak tawu kenapa... nak mati dah ke?.. :( YA ALLAH... amalan tak cukup lagi... :(( takut nya bila sebut pasal nie... tapi setiap orang kena ingat mati kan?.. entah la... sudah sudah... tukar topik ea?.. takut la... :'( 

okay okay... semalam kan(13/10/10), sha pergi dating dengan boyfie baru sha... siapa boyfie baru?.. alaaa.. takan nak cakap kott... rahsia la... heeee.. :D okay okay.. sha cakap la... jangan la desak desak macam nie boleh?.. hahaha... :DD

nie haa boyfie baru sha... 
kacak tak beliau?.. :P

sha bawak la anak sedara sha yang sulung tu pergi tengok wayang... sha dah janji dengan dia nak bawak tengok movie... tu yang bawak... mula mula ingat nak ajak tengok cerita Jangan Pandang Belakang Congkak 2... tapi bila fikir fikir balek, takkan nak bawak budak tengok cerita tu.. so tukar plan... ajak la dia tengok cerita Sammy’s Adventures: The Secret Passage... cerita dia okay la... tak bosan sangat... so boleh la kalau nak ajak budak budak tengok.. plus cerita kartun kan... so apa ada hal.. HAHAHAH.. :)) 

Kisah tentang seekor penyu yang baru je menetas name Sammy yang terpaksa survive sendiri untuk hidup... dan bla bla bla.. nak tawu kena la tengok sendiri... weeee~~~ sha bagi 4* dari 5* okay... :)

habes tengok movie, kiteorang pergi la mcd... danny la ngada ngada nak makan mcd la segala... pergi la.. nak tawu tak.. masa sha tengah order kat kaunter kan... si danny nie boleh pulak menjerit macam nie haaa... "chaa.. orang nak beger ea.. nak aiskrim.. nak kentang sekali... nak mainan..." sumpah sha dah malu kott time tu.. HAHAHA.. :)) sha pun toleh kat dia then buat tanda silent je... =.= ngek betul.. malu saye... :">

masa kiteorang tengah makan tu tiba tiba ada sorang lelaki nie datang kat table kiteorang then cakap, "awak nak mainan tak?.. saya taknak.. amek la..." macam tu haaa... sambil letak mainan atas meja... sha tak sempat nak cakap apa apa pun... kiteorang punya la terkejut... yelaa.. dah la tiba tiba dan benda tu berlaku agak pantas la.. lepas tu sha dengan danny gelak gelak je... haha.. sumpah mamat tu berani kott buat macam tuu... amek jelaa.. bawak balek rumah... :) sampai rumah dah penat... tertidur... :)

p/s; hahaha.. dah lame tak jalan jalan dengan budak kecik tu... sumpah enjoy sangat... sha happy sebab dia je yang selalu ada bila sha sedey.. even dia budak kecik yang baru 7 tahun tapi dia tak penah buat sha menanges... buat sha marah selalu... HAHAH.. bila sha menanges sebab hal hal tertentu, mesty dia tanya kenapa lepas tu pujuk sha... haihhh... cha sayang kaw la dik.. :( and and, when i say it, that means i really meant it... please trust me... =.= I am tired if you didn't believe me... -.- okay? thanks... eh budak comel... saye rindu awak la.. sangat rindu.. haihhh... :'((

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)