Shassha Danial

10 October 2010

101010

cantek kan tarikh hari nie?.. :D macam number binari... and sila baca macam sebut number binari okay? :P hehe... sha tak tawu la hari nie akan jadi apa.. sebab baru je masuk 101010 nie tapi dah update blog... sangat gedik ke saye?.. ehhh... blog saye kan?.. hahaha.. ;)) sha just hope, hari nie will be okay and going smooth just like other days.. :) insyaAllah... and and, untuk sesiapa yang join tourney Sudden Attack kat Johor Bahru tapi tak tawu kat mana tu, good luck! do the best yaw!! selamat berperang.. hahaha.. :)) 

p/s; bila sebut binari buat sha teringat dekat kolej.. kat pensyarah yang mula mula ajar sha tentang binari lepas tinggalkan alam persekolahan.. naseb baek dia baek.. dah la baek, somel pulak tu... hehe.. sebab tu dia ajar faham... *takda kene mengena lansung* HAHAHAHA.. :)) lagi satu, thanks sangat dekat adek saye sebab share banyak benda pasal Budak Comel... heee... sumpah suka sangat... ;)

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)