Shassha Danial

30 September 2010

wee~~~

mak saye beli TV atau nama laen nya, television baru! hahaha.. :)) gedik kan nie pun nak update blog? :)) ehhhh.. suka hati la... blog sha kan?.. :P tapi belum sampai lagi... gedik ouh uncle tu hantar lambat2... ngeee~~

mak beli tv LCD Samsung 40' Full HD... :) and FREE Samsung Blu Ray player jugak!.. di ulangi FREE ye!!... :) heee... patut nye beli before raya tapi tak jadi so beli la after raya... okay tu aje! :) hahaha... 

p/s; family sha tak mampu nak pakai mahal2 macam family kawan2 semua... mampu Samsung je... nie pun dah bersyukur sangat mak nak beli.. kalau tak memang tak la kan?.. hehehe.. :D so, thank Q mak saye... I LOVE YOU SO MUCH MAK!! ngee~~ <3

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)