Shassha Danial

30 September 2010

T_T

Assalamualaikum! 
sha rindu BUDAK COMEL sha.. 
ada siapa2 nampak dia tak?..
sumpah sha rindu dia sangat2... 
kenapa dia mesty jauh dari sha?.. 
apa salah sha?..
kenapa sha kena macam nie?...
sha tak larat dah nak tanggung semua nie...
kenapa dia uji sha macam nie sekali?...

hey awak, kenapa buat sha macam nie?..
awak ignore sha sangat2...
awak, sha ada haty jugak...
sha menanges tiap2 kali teringat awak... 
teringat, ternampak, ter-apa2 pun sesuatu memory tentang awak... 
mesty sha mengalirkan air mata...
sha lemah...
sha jadi tak kuat... :(
sha menanges tapi takda airmata dah yang keluar...
awak, sha hope sangat awak cari sha balek...
sha nak tawu kenapa awak buat macam nie...
sha nak kan jawapan awak... 
tu je awak... 
sha tunggu awak...
sampai bila2 sha akan tunggu awak... 
sha janji... :'((

p/s; sha rindu nak borak ngan awak... sumpah sha rindu... sha akan tunggu awak... sampai bila pun sha akan tunggu... sha janji... :'(

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)