Shassha Danial

30 September 2010

happy birthday ayiz! :D







Heee.. hari nie merupakan hari jadi seseorang... :) ceh ceh.. padahal tengok tajuk pun tawu kan hari jadi siapa.. haha.. :)) tak la... hari nie hari jadi mohd faiz mohd jalil... siapa dia nie?.. ehem ehem... dia penah jadi orang yang paling penting dalam hidup sha.. tapi tu dulu... ;) sekarang pun still penting la... sebab.... 
  • kalau takda dia, sha nanges2 ada masalah nanty nak cerita kat sapa?.. 
  • sha teringat cerita hantu nanty nak cakap kat sapa?.. 
  • sha kena marah nanty nak ngadu kat sapa?.. 
haha.. semuanya kat dia... so kira dia nie penting la... and sha sayangkan dia macam sha sayang kawan2 sha yang laen jugak.. :)


ayiz saye... :)
ayiz dah tua... sha tawu sha lagi tua dari ayiz.. haha.. tapi ayiz pun dah besar... tak boleh nak mercik sangat dah.. :P and, sha hope ayiz belajar rajen2... nanty nak belikan sha Fairlady kan?.. ngeee~~~ kalau tak rajen2 takda Fairlady... haha... sha hope ayiz gumbira di samping keluarga, kawan2 dan sidia ayiz... take a good care of her... you deserve gurl much better than me... sha bahagia tengok ayiz bahagia... maaf sha tak boleh nak jaga ayiz.. tapi sekarang dah ada yang jage kan?.. so, hope kekal sampai ke akhir hayat... hope dia yang terakhir.. sha nak ayiz happy and tanak ayiz sedey2... okay? promise me! :D


nah kek nie! sila habeskan.. heeee.. :DD


p/s; bebear kemsalam... die tanya, ayiz nak bebear gurl tak?.. so nanty boleh teman ayiz... and bile die jumpe bebear gurl, diorang boleh kawen! hahaha.. :D and and, sorry wish agak cliche.. blog sha kan? haha.. :P

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)