Shassha Danial

29 September 2010

bersiar siar~~ :D

Assalamualaikum~~ lame tak update blog... rindu pulak rasanya... hehehe... gedik kan saye? ehhh.. lantak la... blog saye kan?.. :) okay2...sebenarnya kesah nie mungkin dah agak lama berlalu tapi sha nak cerita jugak.. :)

Hari tu sha keluar bersiar2 dengan kawan2... sha rindu sangat suasana macam tuu... memang la sha selalu keluar dengan Ari, adek sayang sha.. tapi bila keluar dengan kawan ramai2, feel dia laen taw... lagi meriah, lagi besh la... sha rindu sangat... dulu sha selalu je lepak dengan bestie sha... ade 5 orang semuanya... kiteorang selalu je habiskan masa same2... now, people change... memang bukan sebab kita tapi entah la.. haty manusia kan.. susah nak diramal... biar la diorang... diorang tak salah pun... mungkin our friendship will end up macam tu... kita kena terima dengan haty terbuka... tapy sha tak penah nak lupakan diorang... and no matter what happen, diorang tetap sha anggap kawan sha sampai bila2.. sha sayang sangat kat diorang... :)

Keluar hari tu, sha pegi tengok muvie, makan, jalan2.. sumpah lama tak buat macam tuu... rindu! :( thanks sayang2 sha.. korang jela yang sha ade untuk sha kongsi everything... thanks being apart of me... :')

p/s; sha tengok Step Up 3D 2 kali dengan ari.. ape cite nie? haha.. :D and 10* untuk muvie tu.. sumpah terbaek!! :) and, i will learn how to dance someday.. wish me luck!

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)