Shassha Danial

29 September 2010

angau~~

Hey... kawan2 nak tawu something tak?... hari tu kan.. sha ade mimpi seseorang taw... heee.. nak tawu tak siapa?... alaa.. teka la... ngee~~ tak la... okay2... sha nak cakap la nie... sabar boleh?.. :) tapi tapi.. apa  kata pejam mata dulu.. cepatt!! :D

Sha mimpi mamat nie haaaa... :D
JUSTIN BIEBER!!! <3
HAHAHAHAHAHAHAAHA... :)) 

kawan2 kenal tak siapa dia nie?.. sha seriously mimpi dia... pelik kan?.. mungkin sebab sha lately asyek terfikir pasal dia and obses sangat kat dia... entah la... macam la dia kenal sha... tapi sha kesah ke?... sha bukan die hard fan dia okay... sha just suka tengok dia and suka dengar lagu dia.. thats all...:) and if dia datang Malaysia one day nanty, sha pasti sha akan tengok dia... sha nak sangat jumpa dia... tu antara impian sha jugak la... :) tak salah kan kita ade impian?... so that my wish... okay.. tu je... saje nak show off sha boleh mimpi dia.. korang boleh ke?.. haha.. :))

p/s; sha rasa sha mimpi dia sebab sha selalu ingat dekat budak comel.. ade benda yang sha kongsi dengan budak comel pasal JB nie... sha rindu awak budak comel... sumpah sha rindu... each time sha on lappy, sha akan teringat budak comel.. sumpah benda nie jadi... and each tyme jugak sha tengok JB, sha akan ingat budak comel... ade benda yang buat sha nampak budak comel dalam JB nie... i miss you... :'((

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)