Shassha Danial

03 August 2010

tragedi again.. =,=

muvie tamat... :) pastu kiteorang pun balek la... tapi before tu nak singgah danga jap.. nak buat ape?.. ingat tak KFC yang kiteorang beli dari pagi tu?.. haaa.. sudah pukul 2am tu baru nak makan... sengal kan?.. =,= masa ontheway nak pegi danga tu kan, kiteorang lalu jalan Lingkaran Dalam taw... bagi orang jB sha rasa mesty sangat kenal dengan jalan tu kan?.. lagi2 la bagi belia2 rempit nie.. HAHAHA.. :)) masa kat Petronas sebelah Lambai2 tu kan, punye la ramai gyle yang amat mat2 motor nie... dalam 50 bijik kott... =,= mak oiii diorang nie... rombongan ke ape?... nie la first time sha tengok "mat rempit" banyak camtu sekali selame 19 tahun hidup nie... =,= before2 nie takda la banyak sangat macam tu.. dalam 20 hingga 30 je.. nie dah dekat 50 bijik.. haiii.. tak banyak la pulak kan... hahaha... :D

pastu kiteorang pun tunggu la traffic light yang kat sebelah HSA tu... depan sekali.. HAHA.. da la di kelilingi dengan mat2 moto nie.. adehhh... tak suke nye... =,= then hijau... masa kiteorang baru nak gerak kan, yelaa moto jalan dulu kan, pastu tibe2 again bunyi tayar kuat gile pastu DAAMMM... berlanggar lagi.. sha nampak sendiri kott.. kereta tu memang sangat laju.. die dah break emergency pun still tak benti... then berlanggar ngan kereta depan die... kereta tu tengah tunggu lampu merah la tuu.. lepas berlanggar tu terus berasap2 gile dah... takut kottt... =.= pastu orang terus kerumun... mak aihhh... kereta tu dari arah bandar JB nak ke danga.. means depan Hospital la... pastu sha tgk, kereta tu kaler puteh.. OMG OMG.. terus ingat someone... =,= die ke.. takkan la... nak call takut... pastu ari pun tak puas haty.. dah la semata2 kiteorang U-turn balek kat danga sebab nak make sure kereta ape... hahahaha.. :)) rupenye kereta Kia.. flat num JMC kalau tak salah la... baru kott lagi... kesian je kat owner tuuu... sha rase die mabuk.. agak nye la.. tak tawu.. pastu terus pegi danga.. :))

sampai danga, orang still ramai lagi.. tak reti nak tido agaknye orang2 nie ea?.. =,= ari park kereta, kiteorang pun makan la KFC yang dah sejuk tu tadi.. HAHAHA.. :)) kenyang2.. pastu balek... hantar abby balek then ari hantar sha... sha sampai umah terus tertido.. sumpah penat gile... dari pagi bawak ke pagi kottt.. boleh gile macam nie... heeee.. :DD

p/s; sha rase, nie la hari paling tragedi sekali bagi sha.. sebab sha nampak dua sekali gus accident yang berlaku depan mata and di jalan yang same.. =,= pastu hari sejarah sebab pertama kali tengok mat2 moto yang sebegitu ramai... hahaha.. :)) papepun, sha rase sha enjoy... tapi dalam pada sha enjoy tu, ade insan yang terluka.. maafkan saye... :'((

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)