Shassha Danial

21 August 2010

gembira.. :)

semalam kan(20/08/10) sha dah message2 dengan ari taw... heee... :) sha suke gile kott... lepas tu, malam dalam pukul 8 lebih tu dia call.. dia cakap nak bincang and plan nak pegi segamat nanty... sha cakap okay... pastu dia cakap nanty dia amek sha... weee~~ sha sampai tak jadi nak ikut along and kaklong keluar beli barang raye untuk anak diorang... haha.. :)) kiteorang keluar pukul 9pm then balek pukul 12am.. hehehe... sha tak kesah pun even kiteorang just duduk dalam kereta bersejuk bagai.. sebab hujan kott semalam... yang penting, sha dengan ari dah okay and dah berbaek semula... yuhuuuuu... :)

p/s; nie la moment yang sha tunggu and nanty2 kan... yess!!! :D

2 comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)