Shassha Danial

29 July 2010

WOTD.. :)

okay.. entry kali nie sha nak cite tentang satu quote yang sha rase sha percaye dengan nya.... sangat percaya... :)

we ignore those who adore us, 
we adore those who ignore us,
we hurt those who love us,
we love those who hurt us.

betul kan?.. ke korang tak rase macam nie?... sha dapat quote nie dari ini.. :D sha baca dan sha rasa sangat benar ape yang dikatakan... ayat tu adalah hak milik keras dan terpelihara oleh kakak zara okay.. :) kak, maaf.. nak kongsi sesuatu dengan kawan2 melalui kata2 nie... :)


sifat manusia memang macam nie kan?.. kita punya lah sayang bagai nak rak kat orang yang padahal nye kita tawu selalu sangat saketkan haty kita.. tapy kita nak jugak.. kenapa ye macam tu?.. and kita abaikan je orang yang nampak sungguh2 dia sayang kat kita... sha tak cakap orang laen... diri sha pun kadangkala macam tu jugak... orang sayang sha, sha buat tak tawu.. tapi orang yang buat tak tawu tu dengan sha tu la yang sha sebuk terhegeh2 nak amek tawu... grrr~~ =,= pelik kan?.. tapi itu la sikap manusia... mungkin ade yang menafikan tapi percaya la.. sedikit sebanyak pun mesty ade jugak... trust me.. :) kita manusia bukan la sempurna mana pun.. memang takda manusia yang sempurna melaenkan Golongan Terpilih saje... kan?.. :) jadi, fikir2 kan la... sha pun akan turut berfikir... tentukan apa yang kita nak dalam hidup kita nie.. hehe.. okay... sampai sini je.. :)


p/s; nak terangkan tak pandai sangat.. sebab rase nye entry laen selalu menyanyah je cerita.. maaf la.. ilmu saye tak tinggi mane pun.. :) so lau nak tawu lebih lanjut, silala tanye kepada yang pakar okay.. :) sha hanya sampaikan melalui apa yang sha faham.. itu saje... sekian terima kasih.. :D

3 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

yup.
kita selalu camtu kan?

takpe, guna je dear~
:)

wah, dah baca banyak ya?

sD..(; said...

thanks kakak.. :)

a'ah selalu sangat macam tu.. tak suke perasaan tu.. :(

almost done almost episode dah. :D

sD..(; said...

almost done all episode dah* typo.. haha

Anda baik kalau click. Thanks! :)