Shassha Danial

22 July 2010

selamat hari jadi ari auzreen.. :)

SELAMAT HARI JADI ADIK!!! :) sis love u so much... haha... hari nie(21/07/10/rabu) merupakan hari jadi adik sha yang last.. haha... tade la.. hari nie hari jadi ari... :) die penutup hari jadi dalam sistem adik beradik kiteorang... yang pertama ana.. kakak yg paling kecik molek la... harap je kakak tapi alahaii.. mcm tade.. :P kakak yang kedua pulak jinak... harap je name jinak tapi liar gilee.. haha.. tade la... die baek kott.. and die jugak merupakan lesbo partner sha... ngeee~~ tade la.. ingat sha ape?.. kiteorang rapat la.. memang kalau tgk pun dah macam lesbo tapi tak okay! ;)) pastu yang ketiga pulak, waney.. kakak yang paling vogue skali.. die jela yang slalu dress macam sista2 antara kami adik beradik.. :) keempat pulak, sha la... :) heee.. perlu ke sebarang penjelasan tentang sha?.. haha tayah kott.. :DD yang kelima pulak adik sha sorang nie, pejal...die nie sumpah heartless gile... wat la pape pun.. memang die takan respon.. takpun respon die sangat lambat... geram je lau ngan die nie... hahaha... dan yang terakhir ari la.. hehe... tapi nampak sha rapat ngan ari kan?.. yelaa.. ari je yg selalu ade.. ana kat batu pahat.. waney ngan jinak pulak kat melaka.. pejal keje.. ari ngan sha je yg slalu free.. hehe.. so selalu la kami merayap.. ngeee~~

okay.. semalam(20/07/10/selasa) kan.. umi wat majlis sikit untuk ari.. umi awalkn sehari sebab die dah start busy.. biase la org ber-career nie susah sikit nak cakap.. haha.. :)) konon2nye la kan, nak wat suprise party.. haha.. tapi tade la suprise mane pun.. sebab tak ramai kawan2 ari yang datang.. but still okay la... umi dah sebuk suh call suma org suruh datang... hehe.. umi2.. :))

kire happy la ari.. umi ingat birthday die.. but takan la umi lupe pulak kan?.. ari ari.. pok kang... grrr~~ hahaha... sha makan 2 kali kott.. kenyang2... pastu yang kelaka nye... tyme tu dah kul 10pm lebih jugak la.. ingat dah tade orang lagi nak datang... kejap lagi abg shark ngan kawan2 die datang... abg shark nie senior ari mase kat tempat keje dulu... :))

okay2.. abg shark nie pakai kete viva.. ingat die datang ngan abg kay je... ari keluar la.. tgk dua kete je.. pastu die naek atas jumpe ayah jap lagi die tgk ade lagi 2 viva.. OMG! 4 viva.. sha terus tarik die cakap makanan tak cukup... arghhh~~ camne nie?.. haishh... abg shark nie pun satu.. yang pegi ajak ramai2 tu watpe.. hahaha... pastu sha cakap kat ari, kite pegi mamak jelaa... beli mee goreng.. ari mintak ayah duet.. kiteorang pegi mamak.. beli 6 bungkus mee.. wee~~

sampai2 umah je dah segan nak masuk...haha.. dah diorang pulak tanye knape lambat.. bapak malu seyyy... pastu sha jawab relax je.. "err..maaf la flight delay.." hahaha.. :)) diorang gelak jelaa.. ngek betul... pastu hidang la mee tadi... diorang makan banyak kott... lepak2 jap.. bebual2... meriah kott umah tyme tuu... da la pukul 11 lebih... pastu diorang nak balek dah... hanta sampai kat depan pagar.. then masuk umah kemas2 jap.. pastu ari hanta la sha balek.. weee~~ ingat sampai umah nak online.. but kepenatan melanda... so tido~~ hehe.. okay.. tamat.. :D

p/s; nk tawu tak, abg kayy tu sumpah comel nk mati.. haha... sha suke tgk die sbb die 100% totally mcm budak budak kott.. tapi tade heart feeling lansung kat die okay... ngeee~~ ;))

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)