Shassha Danial

07 July 2010

SA.. :O:O:O

entry kali nie saje je nak me-marketkan diri yang sememangnye tak market nie.. =,= hahaha.. nak tawu pasal ape?... jeng jeng jeng...

sha skang kan dah ade secret admired tawww... haha.. korang ade ke?.. :P:P tade kan... ngeeee~~~ cite die mcm nie taw.. semalam, sha update status kat facebook atau name laen die mukabuku... sha cakap la sha tade kedit dan sebagainye.. tibe2.. tanpa diduga dan dijangka, ade orang share topup ngan sha... weee~~ rezeki... tapikan.. num tak kenal.. stranger la tuuu... =,= bile sha call die tanak angkat... gedik la tuu.. :P ape yang pasti die mesty org kat fb jugak.. sebab die bolah tawu kan yang sha tade kedit... tapi sape ea agak2 nye?.. :))

yang paling besh last ayat msg die tu , die ckp, ur sincerely: mr R... fewiiitttt... mr Right la tu kott.. ngeee~~ :)) sha akan cube find out sapekah org itu.. tungguuuuu yeee... okay sekian terima kasih.. hahaha.. :)) 

p/s; sangat market kan entry nie?.. :DD

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)