Shassha Danial

01 July 2010

july~~~

pejam celik pejam celik kejap je dah akhir bulan jun... haihhh... a month nie rase macam nothing je... sumpah nothing gyle... :(( kalau ade yang meaning pun mase pegi vacation ngan family hari tu je... yang laen2, arghhh nothing kott... :-<

now bulan julai muncul lagi... kenangan julai 2009 maseh lagi dalam haty.. :) macam mana sedey, susah, happy and everything still lagi dalam haty.. :) julai2... kenapa mesty ade dalam calendar ea?.. taleh escape ke?.. terus ogos ke... :P

julai jugak la bulan kelahiran sha... sha dilahirkan, sha dapat tengok muka bumi nie, sha kenal ragam dunia... semua sebab bulan julai.. terima kasih julai.. haha.. :)) 

julai~~ semoga kehadiran anda memberi seribu kegembiraan di haty saye untuk tahun nie.. terima kasih.. :D

p/s; nie je nk cite pasal entry kaly nie.. hahahaha.. :)))

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)