Shassha Danial

19 July 2010

i miss it! :'(

sha rindu... rindu ape?.. ermmmm... BANYAK BENDA yang sha rindu sebenarnye... and RAMAI ORANG jugak yang sha rindu... haihhhhh... :-< macam2 la... tapi entry kali nie sha nak cakap yg sha rindu kat jam sha... :(

jam tu kakngah sha belikan... die belikan tyme tu die g kursus kat mane ntah... sha ingat tu jam sha yang terakhir la.. hehe... rupenye tak... sumpah comel gile.. hahaha... sha suke jam tu sebab ;-

  • Jam tu Original.. ngeee~~
  • Orang belikan...
  • Warne biru comel.. haha..
  • Ade katun2... heee.. :D
okay... sebenarnye, ade benda yang agak tragis la jadi kat jam tu... and sha admit sha pun careless jugak... grrr~~~ sha ingat yang sha masuk bath room then sha bukak la jam tu.. nak sangkut.. jap lagi terlepas.. OMG!! abes cermin die retak... sedey gile kottt... dah nanges dah tyme tuu... :'(( sha pun amek la... then terus letak dalam kotak... pastu ngadu la kat mak.. "mak.. jam org jatuh..." ingat die nak backing ke ape ke.. nie die jawab.. "hmm bagus la... pasni bawak la henset ke laptop tu masuk dlm blek air pulak.. bia jatuh suma..." hahahaha.. die bley cakap mcm tuu.. saba jelaa... =,=
jam sha sebijik macam nie... cume kaler jam sha biru caer... :) korang tawu ke nie katun ape?...
katun nie la... hehe.. penah tawu?.. :)) sha pun tk penah tgk katun nie.. tibe2 akak belikan pkai jelaaa.. :)

p/s; now sha pakai jam yg mak belikan... tapi.. tak sesuai.. sebab tangan sha alergik kat jam tuu.. nanty gatal2... gedik betul la... =,=

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)