Shassha Danial

07 July 2010

happy birthday~~~

selamat hari jadi kepada abg saye mohd faiz yang saye memanggil nye abg chik ataw lagi mesra dengan panggilan achik... hari nie 7 julai kan?.. so birthday kaw la ngok.. :P hahaha... ingat sket kaw dah tua taw... bape?.. 23 an umo kaw taun nie... dulu abah umo 23 dah kawen kott.. kaw bile lagi?.. aku tanak langkah bendul k... kaw kawen dulu... :)) aku doakan kaw semoga panjang umo dan dimurahkan rezki okay?... :) aku sayang kaw taw... even kaw mcm haram kadang2, aku tetap sayang kaw.. yelaaa.. abg aku kan?.. *menanges dah nie* ahahaha.. :)) 

kat sini aku ade beberapa list nak bagi kat kaw yeee... :

  • bile nak blanje aku tengok wayang?..
  • bile nak blanje aku topup?..
  • bile nak blanje aku makan?..
  • bile nak bwk aku jumpe abg fendi lagi?.. *eh tibe2 ade dlm list pulak.. :P
  • bile nak ajar aku bawak keta?..
  • bile nak bagi aku hp sony kaw tuu?.. sian aku tk pkai fon camera.. :( *menanges teresak2 dah nie*
  • bile nak bayar bill astro kaw tuu?.. 
  • dan yg terakhir agak tragis sikit la... bile kaw nak putus ngan mai?.. hahahaha.. :)) aku tak suke die.. terima kasih...
okay.. tu saje... bile kaw rase2 nak tunaikan ea?.. aku sentiase menantyyy.. weeee~~~ ;))

p/s; aku nak kaw wat suma k.. chik, comel tk blog aku?.. kaw ade ke?.. hahahaha... :))

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)