Shassha Danial

12 July 2010

happy birthday shassha.. :)

yehaaa... im older now... shassha.. dah 19 tahun dah... hehe.. actually semalam(11 julai) but satu hari keluar.. hari nie baru la sempat nak meng-update segalanye... hehehe... :)

sha nak ucapkan thanks kat suma orang yg wish sha... sha hargai sangat2.. tak kira la kat mane2 pun... suma nye okay.. thanks sayang2 kuh... sha sayang korang k... hadiah mane hadiah?.. hahaha.. tak la.. gurau je.. :P *tapi lau nak bagi, kecik tapak tangan, stadium johannesburg sha tadahkan.. ngeee~~ tawu la demam bola.. hahaha.. :))

sha dpt suprise taw.. jeng jeng jeng... nak tawu ape?.. ade lahhh... rahsia.. ngeee~~ comel gile kott benda yang sha dapat tuu.. :P sha janji sha simpan and jage elok2 okay... weee~~

then then, bestie sha, jinak ngan ari pulak bagi cake.. even slice je, sha rase happy nak matyy.. ingat jugak diorg kat sha kan?.. then sha makan cake tu same2 ngan diorg...weee~~ thanks sayang.. aku sayang kat korang kott... thanks wat aku happy semalam.. sumpah aku rindu korang.. :'( kalau last year korang celebrate aku g tgk muvie, diz year korang celebrate ngan cake.. aku happy doe.. thanks banyak2 k?.. mwahh.. 

okay.. tu je entry pasal bufday gurl nie... hehe.. last year sha jatuh tyme bufday sha, diz year tak lagi.. sekejap je kan setahun mase berlalu.. mcm tade.. haihh.. masa masa.. :)

p/s; sha nk hadiah okay! :P

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)