Shassha Danial

07 July 2010

bola ouh bola~~~

tahukah anda bahawa sekarang ini musim bola?.. atau lebih tepat nye lagi WORLD CUP?.. tengokkah anda perlawanan bola tersebut?.. :)) hahaha.. ayat taleh blah ea?.. maaf la ye.. :P okay.. entry kali nie pasal bola okay... weeee~~~

ermm.. korang tgk ke tak bola nie?... sokong team ape?.. kalau jadi penyokong lalang aka penyokong team yg menang tak payah la yeee.. :P contohnye kalau team ENGLAND menang sokong england... kalau team ARGENTINA menang pulak sokong argentina... eh jap... tapi... dua2 team kalah kan?.. kalah 4-1 and 4-0 dengan GERMANY.. lupa pulak saye... hahahahahaha... :)) *panas tak haty korang?. :P sape suruh sokong team loser..  >:)

okay.. sha pulak sokong sudah semestynye GERMANY.. weee~~ sha takde la lalang macam korang k.. terima kasih... haha... sha bangga gile kott germany masuk semi final.. sangat bangga.. yelaaa.. die dah kalahkan team yang konon2 power tuuu... sape sape?.. england and argentina la... huhuhu... korang pasni sokong germany k?.. :))

first sha kenal germany ingatkan kat world cup.. rupenye bukan la.. sha kenal germany kat euro league dulu... team tu masuk final.. if tak salah la.. start dari tu la kenal germany.. sampai la skang nie, sha tak tawu knape sha minat germany... tapi after tgk germany punye performance, sha terus suka~~ entah la.. sha tak tawu sangat football nie... free kick ngan penalty pun tak kenal dulu.. kesian tak saye?.. =,= but now, suma dah tawu... ade free kick, side kick, corner kick, penalty, red card, yellow card dan yang paling penting player nye sha kenal skali taw.. hahahaha.. :))

even germany baru masuk semi, sha dah happy dah.. dah jauh kott perjalanan diorang... :) kat semi nanty germany akan jumpe spain... sha tanak komen ape2.. sebab dua2 team kuat kan?.. so tgk jelaa nanty.. kalau kalah, baru jadi lalang sokong spain pulak.. :P yang pasti bukan nederlands laaa.. hahaha.. :)) ohh sebelum terlupa... tahniah peminat nederlands sebab team anda masuk ke final WORLD CUP 2010.. :D

so, kite tengok dan tunggu same2 k game esok?.. weee~~~ go go go germany... i now u can make it.. beat spain... last words, i love you KLOSE.. hahahaha.. :))


p/s; nie flag germany okay.. bukan malaysia.. :P semangat tak saye?.. hahahahaha... go go go GERMANY riot!! :P

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)