Shassha Danial

24 July 2010

:)

semalam means jumaat(23/07/10) kan, sha keluar taw ngan ari ngan abby.. okay.. abby nie akak sedare sha.. akak sedare paling rapat gile nak mati skali la.. heee.. :)) suma benda sha cite kat die.. and die pun same.. suma nye die cite kat sha... dari luar sampai la dalam kaen.. :P hahaha... rapat kan kiteorang?.. :)

okay.. mule2 tu ari amek sha then kiteorang pegi giant jap.. beli "something"... ari la nie gedik sangat... pastu abgchik call.. die tanye beli ape suma tu la nie la... dah sha pulak yang kena sekolah ngan abgchik.. bukan nak sekolahkan si ari nie.. grrr~~ =.= tape la.. sha terima je ngan hati yang redha... bahahaha... :P pastu bayar then pegi la amek abby pulak... :)

kiteorang pegi danga taw.. but tak lepak pantai maksiat la... pegi lepak kat dalam danga.. kan ade kolam tu kan?.. alaa.. yang dekat ngan skatepark tuu.. haaa.. kat situ la... so sha pun dengar la si ari nie membebel... haha.. and topik nye sudah semestynye tak lari tentang amar.. zzzz~~~ dengar jelaaa... pastu si abby nie pulak ntah pegi jumpe kawan die ape la.. ade je... dalam sejam kiteorang lepak situ, pastu sha cakap la kat ari nie, "pegi stulang jum... jalan2.. lame kott tak pegi sane.." mule2 ari tanak.. pastu sha cakap jum jugak... baru la die nak... hee... :D

masa sampai kat stulang kiteorang pun kacau2 la org yang tengah dating kat tepi jalan tuu.. hahaha... jerit sane jerit sini.. :P pastu kan nak tawu tak jadi ape?.. korang tawu tak yang bustop kat stulang tu.. alaaa.. yang dekat ngan zorro tu la.. tawu tak?.. haa kat situ la... ari bawak kete slow je taw.. then sha tengok la kat bustop tu kan?.. pastu kan ade mamat nie tengok kiteorang jugak taw.. pastu kan mule2 die senyum sikit je, then die terus senyum lebar... OMG OMG OMG!! sumpah comel gileeee~~~ sha terus la cakap "comel nyeee mamat tuuu..." haha. ari dah geleng2 kepala dah... ngeee~~ ari cakap la, "tu la busker.." sha cakap la, "yeke?.. nape pulak?.." pastu die cakap la, "yelaaa.. takan la orang saje2 je nak bawak akustik gitar tu jalan2kan..." sha angguk jelaa... elehh.. mane tawu poser ke... HAHAHA... :)) yelaa kott tu busker.. sebab gaya diorang pun macam busker... :) sha pun dalam sengal2 tu terus la call sorang member nie... tanye.. mane la tawu tu die kan, rupenye bukan la.. hahaha.. :P pastu kiteorang pusing la The Zon.. nak tengok gelagat2 manusia zaman sekarang nie.. HAHAHA.. :P 

then balek tu sha tanye la ari, "penat tak?.." die tanye la, "kenapa?..." sha cakap la, "jum jalan2 kat pasar karat..." die on je... hehehe... pastu pusing kat situ 4 kali sebab nak cari parking.. mak andak betul la... grrr~~~ at last parking je tepi jalan.. double line.. lantak~~ ramai kott yang buat.. dah tade parking kan... hehe.. pastu pusing la kat pasar karat... pastu balek.. masuk keta... terus hanta abby then hanta sha... dahh.. balek online jap pastu tido... then terbangun jap.. lapa.. masak megi... makan then online jap.. pastu terus tertido dah... :)

p/s; sebenarnye entry nie nk ckp pasal sha jumpe busker yang comel gile nak mati tu senyum je... hahaha.. gile kan?.. :D papepun, enjoy reading.. :)

2 comments:

SUXX said...

Ramai bercerita pasal pasar Karat tu? apa yg bestnya ye.

sD..(; said...

besh sebab banyak org jual2.. and ade jual barang2 antik jugak.. tu je.. :)

Anda baik kalau click. Thanks! :)