Shassha Danial

21 July 2010

-________-

LOSER... sha benci words tuu... sumpah... sha tak suke lansung ngan words tu... :( korang pun tawu kan ape makne LOSER tu?.. haihhh... eh ade ke yang suke ngan words tu?.. memang gile la org tuu.. =,= and part yang paling best ialah kenapakah sha mesty rase LOSER setiap masa?... sha penat kott... tade orang pun nak paham sha... sha bukan "Malaikat" yang sempurna tanpa cacat cela... sha manusia biasa je... tade pape keistimewaan pun... and sha juga melakukan kesilapan... suma org wat salah kan?.. ade ke orang yang TAK PERNAH wat salah?... sila tunjuk kan diri anda... tak kira la besa mane ke kecik mane ke, mesty ade wat salah kan?.. and sha jugak tak nak harapkan orang laen... sha tanak korang simpati kat sha... atas suma yang jadi... sha tanak.. sha tak harapkan pun.. sha just nak korang support sha... that will be fine la... sha rase, in everything i do, ade je yang tak kena.. tak banyak, sikit tu mesty ade... sha tanak kott rase macam nie... tapi... entah la... sha rase kan.. sha nak jadi gile dah kott... -__- and sha nak ucapkan TAHNIAH la yeee pada sape2 yang rase sha nie hebat... sangat bijak anda hingga boleh ckp saye hebat... celah mane yang saye hebat?... sila nyatakan... =,=

p/s; maaf la entry emo sikit... jiwa kacau la.. and, nie blog sha kan?.. skati sha la.. haha.. :))

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)