Shassha Danial

13 July 2010

berakhir sudah kesah ini..

haha.. tajuk entry nie nampak tragis ke?.. tak kan?.. haha.. tade la.. sebenarnye kesah yang dah berakhir nie, kesah yang jarang sekali berlaku... 4 tahun baru nak ade balek.. korang tawu ke?.. takkan?.. ngeee~~ piala dunia la.. tak pun orang lebih selalu memanggilnye dgn name, WORLD CUP.. kan kan?..

world cup dah abes la sayang... pasni dah tade la lepak pagi2 lagi kat SS tuu... SS tak tawu?.. pok nak?.. hahaha.. singgah selalu la sayang... haha.. yelaaa.. selalu tengok game kat SS pagi2 baru nak balek.. wee~~ pasni dah duk umah je... tade la nak kuar merayap lagi kan?.. hahaha.. insyaAllah.. :) 

sha puas hati la ngan WC kali nie.. even GERMANY sha tak masuk final, at least dapat 3rd place.. team korang ade?.. tade kan?.. sha tawuuu... lau yang ckp minat SPAIN tu mesty lalang tuu.. hahaha.. :)) tengok mcm sha.. setia je kat germany taw.. ngeee~~ 

last game GERMANY vs URUGUAY sha tengok kat umah je.. cadang nak kuar jugak tapi kawan tade.. die pegi melaka.. so sha stay kat umah tengok la sorang2... and and, malam tu malam hari jadi sha... so bile GERMANY menang 3-2, sha rase tu la hadiah paling bermakna sekali dalam hidup selama menyambut bufday... ceh ceh.. padahal diorang bukan kenal sha pun kan?.. :P tape la.. "klosha" kenal sha kott.. nanty kiteorang nak g date.. :P okay2.. tanak cite banyak2 dah.. okay now tengok nie pulak k?.. :)



GERMANY WON THE 3RD PLACE WORLD CUP 2010.. :) *my favv team ever!! :)


NETHERLANDS WON THE 2ND PLACE WORLD CUP 2010.. *kalah tipis je.. :) cube lagi next world cup yee.. :)

SPAIN WON THE WORLD CUP 2010... *menang naseb boleh laaa.. 1-0 je kott.. haha.. tape laaa.. 1st time kan nak menang?.. amek amek.. :DD


and and.. nie pulak the best player yang sha suke tengok die perform untuk world cup 2010... :) heee.. nak tawu tak sape?.. "baby klosha" la.. :) ngee~~ die sudah semesty nye la player untuk team fav sha kan?.. and yang paling sweet skali, die punye number 11.. weee~~ num fav sha tuu.. sweet tak?.. :)

nie adalah muke2 girang beliau dan wajah kesayangan hamba.. :D
OMG!! die sangat comel ouh... :') i LOVE my dear MIROSLAV KLOSE.. haha.. :))

p/s; sha nak kawen ngan klosha bley tak?.. ngeee~~ :DD

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)