Shassha Danial

11 June 2010

windu~~~

tajuk je dah melambangkan ape yang dirasa kan?.. hehe.. :) sha rindu sebenarnye... kat sape?.. haih korunk nie.. jangan pikir bukan2 okay... sha rindu kat abg chik sha la... sha panggil die achik... =.=

cite die macam nie... haaa dulu kan, kitorang rapatttt sangat... slalu share everything same2... masalah, kawan, makan, minum, duet... ape2 jela... sampai la hari tu die start berubah... semua nya bermula dari die kenal gf die...  sha admit sha tak suke gf die... bukan sebab ape.. sebab gf die tu poyo nak mampus.. haha... da la sombung gile... 

sha ingat lagi 1st tyme die jumpe sha.. tyme tu die nga dating ngan achik.. sha terserempak ngan achik kt CS level 5.. muvie~~ sha otw nak tgk tiket die pulak nak ke foodcourt.. then then, sha switt la achik sha... haha.. gedik kan?.. :P pastu gf die tgk sha jeling.. sha wat bodoh jela... then achik dtg kat sha, achik pun ckp la, "nie la adik"... sumpah tyme tu muke die brubah gyle... so lau tyme tu kaw nak tunjuk baek, memang tak payah laa... aku tak hadap doe... sumpah... 

start dari hari tu sha memang tak suke die... entah la... sha bukan dengki tapi.... idk... sha rase hilang kott.. sha da tade teman yang nak share ape2 lagi... achik asyek spent tyme ngan gf die je... adat la org bercinta... tapi orang laen pun bercinta jugak.. tade la sampai nak spent tyme ngan adik pun taleh... haih.. :-<

then mak pun slalu puji2 that gurl... suke la konon kat that gurl.. hey wtf tull la... ingat baek sgt ke pompuan tu?... sha bukan nk puji diri sendiri la... memang kenyataan sha 1000 kali lagi baek la dari die... sha bukan just cakap kosong je.. sha ade bukti... bukti ape?.. bukti yang die tu tak baek la~~~ ;;)

laaa... abes lari topik.. org nak cite yang windu achik je sebenarnye... tapi laen pun termasuk skali.. haha... its okay la kan?... ntah la... sha just nak cakap yang sha windu gyle kt achik yang belum kenal gf die lagi... achik yang skarang nie sumpah tak besh.. =.= 

hari tu diorang dah break taw.. then camne ntah bole sambung balek~~ :'( kesian achik... haiii.. kaw nie nak cakap bodoh, kaw tu dah besar... tu la... orang kalau tak matang bercinta memang camni... macam KERA MENDAPAT BUNGA... same la ngan situation kaw nie... aku da tak tawu la nak cakap ape...

kalau kaw bace entry kali nie, memang dituju khas utk kaw... kaw pikir la yang terbaek okay... kaw pikir ape yang die dah berkorban utk kaw, ape yang die dah wat kat kaw.. keburukan dan kelebihan die okay.. aku tanak cakap banyak2 dah... pikir la~~~ cuma aku nak kaw tawu, aku windu kat kaw.. aku windu kat achik aku yang dulu... :'((

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)