Shassha Danial

20 June 2010

a journey part two.. :)

actually kesah nie nak sambung semalam taw.. then sha dah baring tawu2 je dah selamat dibuai mimpi... hahahah.. ;)) sha tido pas on call ngan AYIZ jap.. haha.. ;)) thanks ayiz call sha.. ngeee~~~

okay2.. semalam kan sha last cite pasal nak keluar g makan kan?... makan malam yang memang besh la... mule2 abg ajun aka abg sedare sha aka owner butik tu, ajak la pegi makan ikan bawal.. then2 tempat tu tutup... laaaa... sha cakap la kat kakngah, "jap lagi abg ajun bwk kite g mkn kt mamak smbil tengok bola tak.." akak jwb.. "hohoho... tape2.. i likeee..." hahaha... sengal doe kakngah.. :P

mase ngah jalan tu benti kt trafic light taw.. jap lagi ade kreta nie num flat P kott nk potong Q... angah yg bwk tyme tu... jap lagi angah tanak bagi jalan... hahaha... angah cakap "nie JB RIOT la"... hahaha... sha dah gelak2 je kt dlm kete... :P then pusing2 la cari makan.. then stop kat satu tempat... name die KARI CORNER... tk tawu address die ape... hahaha... :)) kari die memang terbaek la babe... suke2~~~ :) then pas makan tu balek.. sebab kat sini tak tawu nak jalan2 kemana.. haha.. tak macam jB... still hidup walau pun dah pukul 2am.. :P

okay... hari nie pulak, aktiviti macam biase... bangun kul 10am.. then sarapan.. tengok opah ngan cik ila dah sampai dari ipoh... :) salam2 then amek nasi lemak makan.. haha... pastu lunch hour kan, abang ajun bawak la kiteorg pegi makan dekat KIOSK GULAI KAWAH... wohooo... terbaek jugak la.. kenyang2... besh2... :P

jap lagi nak gerak balek sg siput dah.. tengok la kalau camera kakngah okay, nak snap gamba kat sawah padi... kiteorg punye homestay nie depan sawah je... bendang ea name die?.. hahahah... tu la... okay.. sha update sampai sini je k.. jumpe lagi... daa~~~ :)

to be continue... 

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)