Shassha Danial

21 June 2010

a journey part three.. :)

heyyy... haha.. :) hari nie nak update pagi2 bley?.. or shud i call it subuh lagi kott.. =.= sha tidur umah maklang.. tak tawu kenapa bangun awal nak maty.. kul 2.30am dah bangun.. taleh blah betul la.. haih~~~ :(

okay... semalam balek dari bagan serai kiteorg pegi Kuala Kangsar... mish that town.. hoho.. lame dah tak kesana.. suma still same lagy.. tak banyak yang berubah... sha still ingat lagi taman rekreasi yang sha penah pegi tyme ngan along n kaklong dulu.. lame dah.. hehe... ;))

pusing2 jap kat kuala kangsar.. then balek tu singgah makan kat satu kedai makan nie.. takda pulak nampak nama die.. kedai die kecik je.. tapi orang ramai nak maty.. hahaha... :) sha order nasi goreng daging merah.. fuhhh memang terbaek la... :P sedap2... then pas makan balek... ingat nak update blog nie semalam but bantal dah memanggil2 dah... tu yang tertido tu.. ngeeee~~~ ;))

okay2... aktiviti hari nie pulak nak mandi air gunung.. yeahhhh~~~ tempat nie kire macam wajib place la utk pegi lau ade kat perak nie.. haha... name die chepor ke chemor ke... entah la... orang perak mesty lagi arif kan?.. ;) hehe.. sha tak sure sangat name tempat tu... tape.. nanty pas balek dari situ sha bitawu name die yang betul2 k.. hehe.. :D

jap lagi  nie dalam kul 8 or 8.30 am mak ajak g pasar lambak.. haha.. ape jelah die nak borong.. haih... ikut jela... :) ngeee... mak, tak payah membazir bley?.. :P

okay.. now sha nak g jenguk2 kat luar jap.. sumpah sini besh.. dekat ngan gunung kan?.. so aman je... tenang2... okay bye2... daaa~~~ :)

to be continue....

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)