Shassha Danial

19 June 2010

a journey part one.. :)

let begins here.. :P okay2.. sha just nak cerita yang sha sekarang on vacation... heee... damn tired but its worth la... actually takde la vacation sangat2... sha pergi perak... location; lumut.. :) sha ade wedding kat sini... makcik sedare punye anak kawen... cik mas ngan cik sharom.. :) wedding abg wan ngan kak ana.. ;) 

sha gerak kul 9.30 pm then sampai pukul 7 am esok nye... sumpah penat nak mampos.. :P tired2... haih.. :( tapi besh la.. heee... suke2... benti 3 kali, kat ayer keroh skali, then kat mane ntah kt kL then last kat tapah.. yang kat tapah sha tak turun coz ngantuk nak maty... :) okay pastu non stop drive sampai umah maklang.. location; sg siput.. :) angah ngan abah je yang drive.. hehe.. sha tak reti drive.. =.=

cite sikit pasal wedding k?... wedding okay la.. sebab abang wan nie tunggal.. so agak meriah la... kiteorg pun sampai2 wat la hal masing2.. :P amek makan then makan... cik mas layan jap coz tyme tu clashing ngan pengantin pompuan sampai... so kiteorg paham la kan?.. :) kak ana nie muke die sebijik macam ekin.. alaa ekin yang kawen ngan mawi tu la.. seyesly... cume gigi die je agak tak tersusun la.. heheh.. :P sowie kak.. :D abg wan nampak la ke"macho"an die tu.. haha.. terbaek la... :) then pas makan lepak2 jap... pastu nak gerak dah...

mak cakap nak pusing2 lumut coz dah dekat kan... plus kakngah sha pun tak penah lagi sampai2 situ.. tu yang pusing tu.. ;)) mish moment ngan kawan2 dulu.. :P okay2.. then dari lumut, terus gerak g bagan serai... butik abg sedara sha.. :) die sewakan kiteorg homestay... heee... suke2.... okay la.. umah sebuah, 3 bilik tidur, 2 bilik air, suma complete.. okay tu dah enough k.. :)

jap lagi nie die nak bawak g makan pulak... tak tawu la kat mane... hehe.. nanty sha sambung kat part two pulak k... bye2.. sha nak siap2 nie.. nak mandi... malam nie simple... short, shirt ngan sliper.. heee... :P kalau terserempak ngan sha tu, tegur la ye makcik2 dan pakcik2.. :P:P daaa~~~ 

to be continue....

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)