Shassha Danial

26 June 2010

idk~~~

sebenarnyekan... 
sha tak tawu la camne nak cakap...
 entah~~ 
dari tajuk entry pun dah tawu kan yang sha memang ngah tak tawu kan... 
haih... 
sha nak kongsi... 
kat blog nie jela sha boleh luahkan... 
korang tak suka?.. 
lantak laa... 
blog sha kott.. 
skati la.. 
ada susahkan korang ke?.. 
tade kan... :D
hahahaha... 
;))) 

emmm... life life... kenapa life nie banyak sangat cabaran dan halangan?... kadang2 sha rasa sha tak mampu dah nak tempuh life yang sumpah penuh ngan rintangan nie... terlalu payah... life kite sangat berbeza... sha ada life yang sha sendiri tak pasti hujung nye.... :) sha kena kuat.. sha banyak tanggungjawab yang menanti... bunyi macam pelik kan?.. but itulah realiti nye... sha tak betah nak hadapi semua nie lagi... sha tak perlukan sape2 pun... sha hanya perlukan kekuatan untuk sha teruskan hidup... percaya lah... kalau korang tawu ape yang jadi kat life sha, korang mesty tak caye yang sha mampu bertahan hingga kini... :) korang jage diri baek2 okay... sha tanak doe korang ada life yang macam sha tengah hadapi sekarang nie... sumpah sedey.. :'( hope korang ada life yang korang impikan... sekian.. :)

p/s; heyyy.. sha bukan kena rogol okay wat entry camni... korang bukan leh caye.. nanty mule la wat andaian yang bukan2... hahahaha... :)) nie berkaitan dengan family sha je... tade kena mengena dengan korang same ada yang hidup mahupun yang telah meninggalkan dunia.. amin... :)

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)