Shassha Danial

30 June 2010

chenta haty... :)


kena marah kena marah dan kena marah.. haihhh... tak habes2 la... penat kott,.. :'( tak penah nak pikir perasaan orang.. tawu perasaan die je.... errrr... :(( then kalau nak marah pun berlapik la sikit... memang dah selalu kena... tapi.. i am not a doll.. :( bukan heartless okay.... terasa kott dengan words yang digunakan.. :((


naseb la ade mereka... even teruk macam mana pun sha kena marah, sedey macam mane pun sha, sha akan jadi kuat bile diorang nie ada... sha sayang diorang sangat2... sehari tak tengok memang sunyi gile rase... sha syukur sangat yang sha ada diorang... sha tanak hilang diorang... sha sanggup berkorban nyawa untuk diorang... :') seyesly...

sape diorang?.. emmm... anak sedare sha la... :) sape lagi... even diorang kecik lagi, bile diorang tgk sha nanges, diorang akan pujuk... :( kenapa la orang laen tak macam tu... sha doa sangat tolong jangan amek diorang dari sha... :( diorang memang nakal, hyper active, tanak dengar cakap, melawan cakap tapi sumpah sha memang taleh hidup tanpa diorang... 

heyy... cha sayang kaw la adik... cha sayang kakak... tamo nakal2 k... :(

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)