Shassha Danial

15 May 2010

sengal~~~

post nie sebenarnye jadi semalam... hahaha... nak tawu tak ape yang jadi semalam?... takde la... camnie kesah die...semalam sha kuar ngan kawan... suh dia hanta g kolej jap.. sebab pegawai HEP tu gedik nak jumpa la ape la... haha...

then then.. mase ngah ontheway nak g kolej, angah sha call... die tanye sha kat mane.. sha cakap la dalam kete ngan ari nak g kolej jap... then die cakap belikan diee minyak kete coz kete die maty habes minyak... haha... sha cakap la orang mane ade duwet.... pastu kena mara pulak sebab kuar tak bawak duwet.. ape la... da memang tade duwet.. nak buat camne... sengal~~~ :D then, sha g kat die amek die sekali bawak g shell... kete die tinggal je kat tengah jalan tu bukak double signal... :) 

pastu smpai shell angah beli minyak gune shell tu punya botol... die pinjam la ape la... haha... pastu hanta balek angah kat kete die... angah cakap, parking kete kat jalan susur tu je... tayah parking belakang or depan kete die... so tak stuck kat trafic light... so okay jela... kiteorang pun parking la kat susur jalan tu... pastu tunggu la sampai kete angah nie bolee start...

tengah2 tunggu angah start kete die, ade satu kete nie, dah hijau tapi die tak jalan.. sha perasan... cakap la kat ari "eiii,,, bodonye kete nie tanak jalan... eh kaw tgk.. die tengok sini plak.. dah kenapa abg nie"... then ari pun tengok la jugak... haaa... sebenarnye nak cite pasal abg tu la... sengal yang amat... sebab tak tawu kenapa die tengok kiteorang and yang bestnye lampu tu hijau sampai jadi merah... haha... orang dah hon banyak kali baru die perasan... :)) okay tu je sebenarnye kisah nie... :DD

nak tanye, awak2 suma penah ke kena camnie?... hahahahaha.. ;)))

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)