Shassha Danial

27 May 2010

end of this part.. :)

assalamualaikum suma... first of all, sha  nak cakap yang sha windu kat cik blog nie.. lame dah tak jenguk2 die.. sorry k mr blog sayang... janji akan luangkan sikit masa untuk kamu nanti.. :) 

okay.. act just nak update yang sha ngan UMAR MOKHTAR BIN AMIR dah takda pape hubungan pun okay... kenapa kiteorg break?.. biar la sha ngan dia je yang tawu... masing2 pun dah besa.. dah boleh pikir dgn matang.. tanak la pikir2 lagi dah.. and.. sumpah sejak ade blog nie tak tawu dah bape kali cite pasal putus.. haih.. -_____- penat kott dah.. :'(

and sha syukur sangat sha tawu benda nie by own self.. bukan dari orang laen yang sememangnya suka jage tepi kaen org... what the eff la korunk.. hahaha.. :))

sha just doakan my EX, happy ever after dengan sape2 pun yang die sayang n cinta.. i wont bother u anymore.. just taking care of yourself... i glad kite break sebab mak pun tak suke i kan?.. so cakap kat mak dun worry la.. i wont be her menantu.. :) 

okay.. that all.. :) thanks... haha...

4 comments:

Anonymous said...

babe, tak payah nak sedih sedih pasal mamat ni. dia memang kasanova.

sD..(; said...

thanks.. i know.. and i tak sedey lansung.. :)

saramysarah said...

ouchhhhh..!!!!
ur bf?????i mean ur xbf???
umar mokhtar amir??

sD..(; said...

yes he is.. why?.. :)

Anda baik kalau click. Thanks! :)