Shassha Danial

16 February 2010

no title...

assalamualaikum...
tak tawu la ea nak cakap camne...
hmmm...
sha ngan die entah la...
nape die macam tak kesah sha je?...
bile tanye wat ape, men cabal, men gita...
tape la...
takan la ngan benda2 tu pon nk jeles kan?...
but sometime ade jugak...-.-
sbb benda tu lagi dapat perhatian then sha...
:(

tadi sha dah tido...
sumpah letih giler...
hmmm...
but its okay la...
sha tibe2 terjage...
tak tawu la sbb ape...
maybe rindu die...
tapy....
die ade ke fikir psl sha?...
sha tgk hp...
laaa...
tade pape pon ke?...
*sigh*

kadang kala sha terpikir...
penting ke sha dalam hidup die?...
wujud ke sha dalam haty die?...
sedey ke die lau sha tade?...
risau ke die lau sha tak text die?...
cari ke die lau sha hilangkan diri?...
rindu ke die lau sha maty?...
macam2 persoalan yang terlintas dalam haty sha nie...

kenape ea die tak macam sha?...
sha sedey, menanges, termenung...
bile die tak text sha..
bile tak call sha...
bile tak cari sha..
bile tak ingat sha...
benda tu la jadi beberapa hari nie...
sumpah sha rase macam tak wujud je dalam haty die...
tak tawu la ape yang die pikir...
sha............
hmmm...

and kenapa die still melayan org len?...
lau sha layan die marah...
hmmm...
taleh ke jage haty sha?...
sha nie tade haty dan perasaan ke?...
sha nie tak jeles ke lau die melayan org laen?...
sha nie tak sedey ke?....

then kenapa mesty nak tggu sha yg msg or call die?...
die taleh wat dulu ke?...
die tak pikir sha ke mcm sha pikir die?...
-.-

and now...
i am crying again...
benci la jadi cengeng nie...
duh!
sorry la blog...
jumpe kau je mesty aku nanges...
kau je slalu tgk mata aku merah...
kau je tempat aku luahkan prasaan...
aku taleh imagine lau kau tade...
kat sape aku nak cerita...
kwn baek?...
jauh doe die...
so kau jela...
tade sape dah...
:((

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)